Ο Παγκόσμιος Ηγέτης Των Τηλεπικοινωνιών


 Η KATHREIN είναι η μεγαλύτερη κατασκευαστική εταιρεία στην Ευρώπη και μια από τις μεγαλύτερες στον κόσμο, στον τομέα τον
Δορυφορικών Και Επίγειων Συστημάτων Λήψης.

Κατασκευάζει: Κεραίες Δορυφορικής Και Επίγειας Λήψης ( UHF - VHF - FM - AM ),Ενισχυτές, Προενισχυτές, Πρίζες, Διανεμητές, Διακλαδωτές,
Μεταλλάκτες, Φίλτρα, Ειδικά καλώδια 75 ΩΜ για Υπόγεια φρεάτια και για εσωτερικά δίκτυα, άκαυστα καλώδια για πλοία, οπτικά συστήματα διανομής DVB-T, SAT-IF, Διανομή Internet μέσω ομοαξονικών καλωδίων, δορυφορικές κεραίες που επιτρέπουν την πλήρη αυτόματη δορυφορική λήψη καθώς το GPS
που διαθέτουν, παρέχει με απόλυτη ακρίβεια  τα απαιτούμενα γεωγραφικά δεδομένα, καθώς και θερμαινόμενα δορυφορικά κάτοπτρα για περιοχές που το χιόνι καθιστά αδύνατη την δορυφορική λήψη.

Ψηφιακά Headend, Προσφέρουμε IPTV Λύσεις Και Εφαρμογές ιδανικά για διανομή τηλεοπτικών και ραδιοφωνικών Δορυφορικών προγραμμάτων, σε Ξενοδοχεία, Οικισμούς,Πολυκατοικίες, Συγκροτήματα πολλαπλών κατοικιών κ.τ.λ. 

Με την ασυναγώνιστα μεγάλη ποικιλία εξαρτημάτων που διαθέτουμε μπορούμε να προσφέρουμε την ιδανική λύση με τέλεια απόδοση σε κάθε περίπτωση.

Παράδοση Και Καινοτομία Από Την Άκρη Των Άλπεων

Είμαστε υπερήφανοι που κοιτάμε πίσω στη μακρά παράδοση της βαυαρικής οικογενειακής μας εταιρείας. Είμαστε ηγέτης στην αγορά για την ψηφιακή λήψη
δορυφορικών, επίγειων, καλωδιακών και IP συστημάτων. Αναπτύσσουμε συνεχώς τον εαυτό μας και το χαρτοφυλάκιο των προϊόντων
μας και είμαστε πάντα ενημερωμένοι.Η εμπειρία μας σε όλους τους τομείς της τηλεοπτικής λήψης μας δίνει
τη δυνατότητα να σας προσφέρουμε μια μεμονωμένη συνολική λύση με προϊόντα από μία μόνο πηγή.

Kathrein Digital Systems  - Η Καρδιά Μας Χτυπά Ψηφιακά

Με Τα υψηλής ποιότητας δορυφορικά συστήματα λήψης σε συνδυασμό με καινοτόμες λύσεις  για τη διανομή σήματος εγγυόμαστε
την καλύτερη ποιότητα εικόνας σε HD και 4k στις συσκευές λήψης.


Δεν έχει σημασία αν η δορυφορική λήψη πρέπει να σχεδιαστεί για μονοκατοικία ή ολόκληρη πολυκατοικία και αν το έργο είναι ένα νέο κτίριο ή μια ανακαίνιση.
Επειδή με την τεχνολογία διανομής SAT-IF και την τεχνολογία Unicable, ακόμη και μεγάλος αριθμός συνδέσεων μπορεί να εφαρμοστεί με ευελιξία και ευκολία.

Νέες τεχνολογίες λήψης και μετάδοσης όπως το SAT> IP κλείνουν το χάσμα μεταξύ της κλασικής κατανομής σήματος και της σύγχρονης τεχνολογίας οπτικών ινών ή δικτύων.
Αυτό μετατρέπει ακόμη και το smartphone σας σε τηλεόραση.

Ως ενθουσιώδης παραθεριστής του camping & caravan, δεν χρειάζεται πλέον να κάνετε χωρίς το αγαπημένο σας πρόγραμμα ή τον διεθνή ποδοσφαιρικό αγώνα στην ελεύθερη τηλεόραση. Επειδή σας προσφέρουμε αξιόπιστες και ισχυρές λύσεις για τη λήψη κινητής τηλεόρασης.


Είμαστε Ικανοποιημένοι Μόνο Όταν Και Εσείς Είστε!

καταχωρήστε το email σας για να λαμβάνετε συνεχείς ενημερώσεις για τις τεχνολογικές εξελίξεις στον κλάδο μας και τα προϊόντα μας.

ΛΥΡΑ ΑΕΒΕ

Η Εταιρεία Μας, ΛΥΡΑ ΑΕΒΕ | KATHREIN Digital Systems, όλα αυτά τα Χρόνια Λειτουργίας της, έχει Εστιάσει την Προσοχή της, στον Πελάτη, στην Ποιότητα των Υλικών της και στην Αξιοπιστία της.Δεν Είναι Τυχαίο Το Γεγονός Πως Τα Μεγαλύτερα Έργα Στην Ελλάδα Έχουν Κατασκευαστεί Απο Την Εταιρεία μας.

Προνόμια Συνεργατών

  • Μελέτη Και Σχεδιασμός Του Δικτύου Σας.
  • Κορυφαία Ποιότητα & Αξιοπιστία Υλικών.
  • Τεχνογνωσία.
  • Τεχνική Υποστήριξη.
  • Ενημέρωση Για Κάθε Νέα Τεχνολογική Εξέλιξη.
  • Σεμινάρια Εντός Και Εκτός Ελλάδος.
  • Παγκόσμια Αναγνώριση BrandName.