Εταιρικό Προφίλ

Η εταιρεία ΛΥΡΑ ΑΕΒΕ έχει ιδρυθεί το 1956 και εμπορεύεται κατ’ αποκλειστικότητα τα προϊόντα των εργοστασίων KATHREIN.

Η Εταιρεία μας,όλα αυτά τα χρόνια λειτουργίας της, έχει εστιάσει την προσοχή της, στον πελάτη, στην ποιότητα των υλικών της και στην αξιοπιστία της. Εστιάζουμε στον  κάθε πελάτη ξεχωριστά και φιλοσοφία μας είναι να προσφέρουμε πάντα την ιδανική απάντηση και λύση σε κάθε του απαίτηση.

Η αξιοπιστία μας αποδεικνύεται από τα 65 και πλέον χρόνια λειτουργίας στην Ελλάδα,και από τα μεγαλύτερα έργα  δικτύων που έχουν κατασκευαστεί
από την Εταιρεία μας .

'' We Solve The Most Complex Requirements ''

Η Εταιρεία μας απασχολεί και συνεργάζεται, με πλήρως ειδικευμένο προσωπικό, Ηλεκτρονικούς, Μηχανολόγους, Μηχανικούς, Ηλεκτρολόγους, και με την πλήρη σειρά των οργάνων που διαθέτουμε μπορούμε να εγγυηθούμε για άριστα αποτελέσματα για οποιαδήποτε εργασία και έργο μας ανατεθεί.Αξίζει να σημειωθεί ότι στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2004 στην εταιρεία μας ανατέθηκαν, έγιναν οι μελέτες και κατασκευάστηκαν ορισμένα από τα μεγαλύτερα έργα της περιόδου εκείνης. 

'' We Guarantee the Highest Quality for TV and Radio Reception ''

Με την ασυναγώνιστα μεγάλη ποικιλία εξαρτημάτων που διαθέτουμε μπορούμε να προσφέρουμε την ιδανική λύση με τέλεια απόδοση σε κάθε περίπτωση.

Παρέχουμε Εξειδικευμένες Υπηρεσίες Και Ολοκληρωμένες Λύσεις. Η Παροχή Εξειδικευμένων Συμβουλών Και Τεχνολογιών Προσφέρουν Μια Σειρά Πλεονεκτηματών Για Τους Πελάτες Των Προϊόντων Μας.

Ιδιαίτερη Προσοχή Αφιερώνεται Στην Ικανοποίηση Των Πελατών Μας Που Βασίζονται : Στην Φιλοξενία, Στα Αεροδρόμια, Στα Νοσοκομεία, Στα Στάδια, Στα Κρουαζιερόπλοια, Στα Εμπορικά Κέντρα, Στους Οικισμούς Καθώς Επίσης Και Στα Μικρά Ξενοδοχεία Με 30, 20 ή Ακόμα Και 10 Δωμάτια.

Η κύρια αρχή της Kathrein είναι να προσφέρει πάντα τις ιδανικές λύσεις στις απαιτήσεις των πελατών της.

'' Our Heart Beats Digitally ''

Καταχωρήστε το email σας για να λαμβάνετε συνεχείς ενημερώσεις για τις τεχνολογικές εξελίξεις στον κλάδο μας και τα προϊόντα μας.

ΛΥΡΑ ΑΕΒΕ

Η Εταιρεία Μας, ΛΥΡΑ ΑΕΒΕ | KATHREIN Digital Systems, όλα αυτά τα Χρόνια Λειτουργίας της, έχει Εστιάσει την Προσοχή της, στον Πελάτη, στην Ποιότητα των Υλικών της και στην Αξιοπιστία της.Δεν Είναι Τυχαίο Το Γεγονός Πως Τα Μεγαλύτερα Έργα Στην Ελλάδα Έχουν Κατασκευαστεί Απο Την Εταιρεία μας.

Προνόμια Συνεργατών

  • Μελέτη Και Σχεδιασμός Του Δικτύου Σας.
  • Κορυφαία Ποιότητα & Αξιοπιστία Υλικών.
  • Τεχνογνωσία.
  • Τεχνική Υποστήριξη.
  • Ενημέρωση Για Κάθε Νέα Τεχνολογική Εξέλιξη.
  • Σεμινάρια Εντός Και Εκτός Ελλάδος.
  • Παγκόσμια Αναγνώριση BrandName.