KATHREIN | Επαγγελματικά Ψηφιακά Headend, Για Ξενοδοχεία, Στάδια, Αεροδρόμια, Εμπορικά Κέντρα

Αστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια Ανενεργά
 

#kathrein #lyrasa #digitalheadend #theultimateheadend #headendforhotels #hotelsdigitalheadend

Το καινοτόμο Ψηφιακό Επαγγελματικό Headend της KATHREIN. Η καινοτομία του νέου UFOcompact plus® headend βασίζεται κυρίως στην υψηλή του ευελιξία και δυνατότητα κλιμάκωσης.

Παρέχει στους χρήστες την τεχνολογική βάση για τις σημερινές και αυριανές προκλήσεις στο πεδίο της τεχνολογίας επεξεργασίας σήματος. Το γνωμικό μας: “ Quality Leads The Way ” αντανακλάται σε πολλές λεπτομέρειες του συστήματος UFOcompact plus.

Υπάρχει διαθέσιμη μία κεντρική λειτουργία ενημέρωσης λογισμικού για όλες τις συσκευές του συστήματος, εξασφαλίζοντας ότι όλες οι μοντούλες και μονάδες σε ένα σύστημα, διατηρούνται πάντα στην τελευταία λειτουργική κατάσταση. Καθοδηγητικοί οδηγοί υποστηρίζουν κυρίως τις διευρυμένες λειτουργίες headend, όπως δόμηση NIT και δημιουργία LCN πίνακα προγραμμάτων.

 

Οι Λειτουργίες συστήματος, έχουν σχεδιαστεί κατά σαφή, αλλά παρ’ όλα αυτά ευέλικτο τρόπο. Για διευκόλυνση αποτελεσματικής διαχείρισης μεγαλύτερων συστημάτων, συμπεριλαμβανομένων πολλών υποσυστημάτων (ειδικά στο πεδίο του ξενοδοχειακού κλάδου), το USW 800 προσφέρει μία σειρά ειδικών λειτουργιών, όπως λίστες αγαπημένων, off-line διαμόρφωση και χρήση διαμόρφωσης των παραμέτρων. Ιδανική υποστήριξη θα ενεργοποιηθεί με την αυτόματη συλλογή όλων των σχετικών πληροφοριών συστήματος

      

H μοντέρνα ψηφιακή επεξεργασία σημάτων, όπως προσφέρεται από το σύστημα UFOcompact plus®, επιτρέπει την επεξεργασία πολλών διαφορετικών τύπων σημάτων σε ελάχιστο χώρο, με υψηλή πυκνότητα δόμησης. Η αρχή λειτουργίας του ‘software-defined-radio’ έχει ακολουθηθεί στο σχεδιασμό των νέων διαμορφωτών μετατροπής, ενώνοντας τη μέγιστη ευελιξία με την υψηλότερη αξιοπιστία και μικρό κόστος.

Οι νέοι διαμορφωτές μετατροπής είναι σχεδιασμένοι με τέσσερις εισόδους RF, ακολουθούμενες από ευρυζωνική, με δυνατότητα DiSEqC™ μήτρα RF για διασφάλιση μιας πλήρως ευέλικτης εσωτερικής διανομής σημάτων. Το υψηλής-απόδοσης πρόγραμμα και τα PID φίλτρα, μαζί με την διαθέσιμη λειτουργία πολύπλεξης, εξασφαλίζουν παροχή στους χρήστες μέγιστης ευελιξίας. Η διεπαφή της βάσης, από την οποία οδεύουν DVB transport streams σε ενσωματωμένο τμήμα οποιασδήποτε μοντούλας UFOcompact plus®.

Γενικές λειτουργίες συστήματος σε συγκεκριμένες μοντούλες μπορούν να οδεύσουν σε άλλες ενσωματωμένες μοντούλες του συστήματος, μέσω της διεπαφής αυτής. Μία από τις πρώτες λειτουργίες, της οποίας η μεταχείριση γίνεται με τον τρόπο αυτό, αφορά στην αποκωδικοποίηση transport streams, που οδεύουν από μοντούλα διαμορφωτή μετατροπής, χρησιμοποιώντας την CI μοντούλα UFZ 896.

Η μονάδα αυτή θα ακολουθηθεί από επιπρόσθετες ειδικές μοντούλες, συμπεριλαμβανομένων αποκωδικοποιητών, Edge-QAM/COFDM μοντουλών και γενικής-χρήσης μονάδες διεπαφής. Τα ανθεκτικά αλουμινένια περιβλήματα παρέχουν άριστα θερμικά χαρακτηριστικά. Πέραν αυτών, οι νέες μοντούλες UFOcompact plus® χαρακτηρίζονται από την εξαιρετικά χαμηλής τους κατανάλωση ενέργειας. Μεγάλη σημασία έχει δοθεί στη φιλικότητα του χρήστη. Όλες οι μοντούλες UFOcompact plus® διαθέτουν Push-Pull τεχνολογία και έχουν τη δυνατότητα εν-λειτουργία σύνδεσης.

Όλες οι νέες μοντούλες είναι εξοπλισμένες με τεχνολογία αισθητήρων τάσης και θερμοκρασίας. Όταν ξεπεραστούν τα όρια συγκεκριμένων λειτουργικών παραμέτρων, τότε οι εν λόγω μοντούλες θα κλείσουν για λόγους ασφάλειας. Μόλις οι παράμετροι φτάσουν σε τυπικές τιμές, οι μονάδες θα ανοίξουν πάλι αυτόματα. Ένα LED κατάστασης πληροφορεί τον χειριστή για τη λειτουργική κατάσταση κάθε μοντούλας.

 

ΛΥΡΑ ΑΕΒΕ

Η Εταιρεία Μας, ΛΥΡΑ ΑΕΒΕ | KATHREIN Digital Systems, όλα αυτά τα Χρόνια Λειτουργίας της, έχει Εστιάσει την Προσοχή της, στον Πελάτη, στην Ποιότητα των Υλικών της και στην Αξιοπιστία της.Δεν Είναι Τυχαίο Το Γεγονός Πως Τα Μεγαλύτερα Έργα Στην Ελλάδα Έχουν Κατασκευαστεί Απο Την Εταιρεία μας.

Προνόμια Συνεργατών

  • Μελέτη Και Σχεδιασμός Του Δικτύου Σας.
  • Κορυφαία Ποιότητα & Αξιοπιστία Υλικών.
  • Τεχνογνωσία.
  • Τεχνική Υποστήριξη.
  • Ενημέρωση Για Κάθε Νέα Τεχνολογική Εξέλιξη.
  • Σεμινάρια Εντός Και Εκτός Ελλάδος.
  • Παγκόσμια Αναγνώριση BrandName.