KATHREIN Επαγγελματικά Headend - Modules Για Ξενοδοχεία, Αεροδρόμια κά.

Αστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια Ανενεργά
 

#kathrein #lyrasa #digitalheadend #theultimateheadend #headendforhotels #hotelsdigitalheadend

Νέα Γενιά Επαγγελματικών Ψηφιακών Headend ( IPTV - DVB-T - DVB-C) Κατάλληλα για Ξενοδοχεία , Αεροδρόμια, Νοσοκομεία, Οικισμούς, Αθλητικά Συγκροτήματα, κά.

 Το Νέο Ψηφιακό Headend '' UFO COMPACT PLUS '' της KATHREIN αλλάζει τα δεδομένα στην Ψηφιακή Τεχνολογία. Η καινοτομία του νέου UFO Compact Plus Headend, βρίσκεται στην υψηλή του ευελιξία, και την εξελιξιμότητά του.

Πρόκειται για το νέο μοντέλο της KATHREIN το UFG 810, και για όλα τα νέα Modules της Νέας σειράς προϊόντων UFO Compact PLUS
Το UFG 810  είναι το καινούριο Headend System της εταιρείας Kathrein η οποία ενώνει την καινοτομία και την παράδοση, με έναν μοναδικό τρόπο. Η νέα σειρά UFO COMPACT PLUS παρέχει στους χρήστες την τεχνολογική βάση για τις σημερινές και αυριανές προκλήσεις στον τομέα της τεχνολογίας, επεξεργασίας σήματος.

To UFG 810 αποτελείται από το Τροφοδοτικό UFN 800, την μονάδα Ελέγχου των Modules UFX 800 η οποία διαθέτει 2 θύρες LAN και 2 θύρες USB, (το Software, USW 800, για την μονάδα ελέγχου, διατίθεται Δωρεάν ), και διαθέτει 10 υποδοχές για την τοποθέτηση έως και 10 Modules. Ο υψηλής απόδοσης ενισχυτής UVO 830 μπορεί να χρησιμοποιηθεί προαιρετικά και δεν συμπεριλαμβάνεται στο UFG 810. Ο ενισχυτής αυτός κάνει τη χρήση εξωτερικών ενισχυτών περιττή, στα περισσότερα σενάρια εφαρμογής.Το ανθεκτικό περίβλημα αλουμινίου παρέχει εξαιρετικά θερμικά χαρακτηριστικά. Επιπλέον, οι νέες UFO Compact Plus Modules χαρακτηρίζονται από ιδιαίτερα χαμηλή κατανάλωση ενέργειας. Ο ανεμιστήρας στο UFG 810 διασφαλίζει τη μακροπρόθεσμη λειτουργία των πολύπλοκων ηλεκτρονικών  μονάδων, ακόμη και υπό συνθήκες λειτουργίας σε υψηλή θερμοκρασία περιβάλλοντος. Για την τροφοδοσία, UFN 800, αξίζει να σημειωθεί η υψηλή της απόδοσή, σε ακραίες παραμέτρους, προσφέροντας τον εξαιρετικά υψηλό βαθμό απόδοσης πάνω από 92%. Όλες οι modules μπορούν να εισαχθούν στην μπροστινή πλευρά, επιτρέποντας έτσι την εύκολη προσβασιμότητα σε περίπτωση που απαιτείται. Στο UFG 810 συμπεριλαμβάνεται καπάκι προστασίας με κλειδαριά ασφαλείας για προφύλαξη των Modules από τυχόν λαθροχειρίες, & τοποθετείται είτε επίτοιχα, είτε σε Rack 19’’.  


Κεντρική μονάδα ελέγχου UFX 800 (συμπεριλαμβάνεται στο UFG 810) - Κεντρικό λογισμικό διαχείρισης USW 800 - Παρέχεται Δωρεάν

 


Η κεντρική μονάδα ελέγχου UFX 800 επιτρέπει τη ρύθμιση όλων των UFO Compact Plus και UFO Compact. Σε συνδυασμό με το ελεύθερο λογισμικό διαχείρισης USW 800, οι χρήστες έχουν πρόσβαση σε όλες τις παραμέτρους   του συστήματος, είτε επιτόπια, συνδέοντας την υποδοχή LAN 1 του UFX 800  με το Laptop στο οποίο έχουμε εγκαταστήσει το λογισμικό USW 800, το οποίο όπως προείπαμε διατίθεται Δωρεάν, είτε εάν η μονάδα είναι συνδεδεμένη με το Διαδίκτυο, όλες οι ρυθμίσεις και οι παράμετροι μπορούν να διαχειριστούν από απόσταση. Για να διευκολυνθεί η αποτελεσματική διαχείριση των μεγαλύτερων συστημάτων, το λογισμικό USW 800 προσφέρει μια σειρά από ειδικές λειτουργίες, όπως λίστες αγαπημένων, off-line διαμόρφωση και ρύθμιση των modules. Τόσο η Νέα Γενιά των Modules της σειράς UFO Compact Plus, όσο και η προηγούμενη της σειράς UFO Compact, υποστηρίζονται και ρυθμίζονται σε  κάθε επιθυμητό συνδυασμό. Για την ενσωμάτωση όμως των Modules της προηγούμενης σειράς (δηλαδή της UFO Compact), στο νέο Headend UFG 810, απαιτείται ο προσαρμογέας UFZ 800.

Η Νέα λοιπόν σειρά UFO Compact Plus και τα Transmodulator ήρθαν να αλλάξουν για ακόμα μια φορά τα δεδομένα στον τομέα της τεχνολογίας.

 

Τα νέα Transmodulators έχουν σχεδιαστεί με τέσσερις εισόδους RF, δέχονται δηλαδή σήμα στις τέσσερις εισόδους τους, από πολυδιακόπτη, DiSEqC ™ 1.0,     δύο έως και τεσσάρων δορυφόρων, επεξεργάζονται και διαμορφώνουν τα σήματα και τα προγράμματα που εμείς θέλουμε, και μας παρέχουν έξοδο RF, σε    Τέσσερα η Έξι η Οκτώ Κανάλια εξόδου, σε όποια περιοχή συχνοτήτων εμείς θέλουμε  DVB-T η DVB-C (VHF, BI, UHF, S-BAND).

Κατασκευασμένα για Ολοκληρωμένη επεξεργασία σήματος που  παρέχει στο χρήστη τη μέγιστη δυνατή ευελιξία.


Ένα και μόνο Module π.χ. UFO 878 μπορεί να μας δώσει έως και 70 επιλεγμένα από τον προγραμματιστή τηλεοπτικά και ραδιοφωνικά προγράμματα DVB-S από οκτώ συχνότητες, σε Οκτώ DVB-C κανάλια εξόδου.


Μερικές από της δυνατότητες των Νέων Transmodulators είναι:

Αντικατάσταση καναλιών χωρίς να χρειάζεται επανασυντονισμό η τηλεορασή σας.


Διαθέτουν τέσσερις Sat-IF εισόδους, με DiSEqC ™ 1.0 λειτουργικότητας για πολύ-διακόπτες. Οι τέσσερις είσοδοι καθώς και όλοι οι παράμετροι μετάδοσης, μπορούν με ευελιξία να ενεργοποιηθούν και να ρυθμιστούν, μέσω του  κεντρικού ελεγκτή UFX 800.    

Παρέχουν πλήρως ψηφιακή, ολοκληρωμένη επεξεργασία του σήματος. (άμεση μετατροπή)       

Διαθέτουν εξαιρετικά τεχνικά στοιχεία με FPGA επεξεργασία άμεσης διαμόρφωσης & Ευέλικτης ανταλλαγής δεδομένων με γειτονικές μονάδες για την αποκρυπτογράφηση.

Παρέχουν υψηλή Ενεργειακή Απόδοση.

Συμβατά με διαδοχικά κανάλια. Με φίλτρα καναλιού για  προσθήκη η αφαίρεση μεμονωμένων τηλεοπτικών η ραδιοφωνικών προγραμμάτων.

Έλεγχος και ρύθμιση επιτόπια η απομακρυσμένη.   

ΛΥΡΑ ΑΕΒΕ

Η Εταιρεία Μας, ΛΥΡΑ ΑΕΒΕ | KATHREIN Digital Systems, όλα αυτά τα Χρόνια Λειτουργίας της, έχει Εστιάσει την Προσοχή της, στον Πελάτη, στην Ποιότητα των Υλικών της και στην Αξιοπιστία της.Δεν Είναι Τυχαίο Το Γεγονός Πως Τα Μεγαλύτερα Έργα Στην Ελλάδα Έχουν Κατασκευαστεί Απο Την Εταιρεία μας.

Προνόμια Συνεργατών

  • Μελέτη Και Σχεδιασμός Του Δικτύου Σας.
  • Κορυφαία Ποιότητα & Αξιοπιστία Υλικών.
  • Τεχνογνωσία.
  • Τεχνική Υποστήριξη.
  • Ενημέρωση Για Κάθε Νέα Τεχνολογική Εξέλιξη.
  • Σεμινάρια Εντός Και Εκτός Ελλάδος.
  • Παγκόσμια Αναγνώριση BrandName.