Ψηφιακό Headend KATHREIN - Οπτικές Ίνες Και Ψηφιακό Headend Στο Club Med Hotel

Αστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια Ανενεργά
 

#kathrein #lyrasa #opticalfibres #digitalheadend #ufg810 #ufo836 #ufo834 #clubmedhotel #satellitesignals #terrestrialsignals

Άλλο ένα κορυφαίο Ξενοδοχείο παγκοσμίως, εμπιστεύτηκε τα Ψηφιακά Headend της Εταιρεία μας, για τη μετάβαση του στην Ψηφιακή Τεχνολογία σε DVB-T.

Η εταιρεία μας, εξόπλισε το Club Med στο Γρεγολίμανο Ευβοίας, με το καινούριο Ψηφιακό HeadEnd της KATHREIN UFG 810 και τα TransModulators UFO 834 & UFO 836 δίνοντας τη δυνατότητα λήψης δορυφορικών και επιγείων προγραμμάτων στα 550 δωμάτια που διαθέτει το Ξενοδοχείο.
Μέσο του HDMI Encoder MPEG-4 της
KATHREIN, ο κεντρικός Υπολογιστής του Ξενοδοχείου πάρεχει πληροφορίες στους πελάτες του ( video & φωτογραφίες του Ξενοδοχείου , προσφορές υπηρεσιών, μηνύματα καλωσορίσματος ) καθώς υπάρχει και η δυνατότητα αναπαραγωγής ταινιών.
Το UFG 810  είναι το καινούριο Headend System της εταιρείας Kathrein η οποία ενώνει την καινοτομία και την παράδοση, με έναν μοναδικό τρόπο.

 Η Εταιρεία μας μπορεί να σας το προ-ρυθμίσει στα κανάλια που εσείς θέλετε και να παρεμβαίνει σε οποιαδήποτε αλλαγή καναλιών εσείς επιθυμείτε  μέσο της σύνδεσης LAN που διαθέτει για απομακρυσμένη διαχείριση και διαμόρφωση καθώς μπορεί να σας '' εκπαιδεύσει '' έτσι ώστε να το διαχειρίζεστε εσείς από το γραφείο σας.

Η Εταιρεία μας,όλα αυτά τα χρόνια λειτουργίας της, έχει εστιάσει την προσοχή της, στον πελάτη, στην ποιότητα των υλικών της και στην αξιοπιστία της.
Εστιάζουμε στον κάθε πελάτη ξεχωριστά και φιλοσοφία μας είναι να προσφέρουμε πάντα την ιδανική απάντηση και λύση σε κάθε του απαίτηση.

Η αξιοπιστία μας αποδεικνύεται από τα 60 και πλέον χρόνια λειτουργίας μας στην Ελλάδα και από τα μεγαλύτερα έργα CATV δικτύων που έχουν κατασκευαστεί από την Εταιρεία μας #ΛΥΡΑ ΑΕΒΕ

Όλα Μας Τα Υλικά Διαθέτουν Τα Απαραίτητα Πιστοποιητικά Καταλληλότητας Και Είναι Κατασκευασμένα Σύμφωνα Με Τις Αυστηρότερες Ευρωπαϊκές Προδιαγραφές.

 

ΛΥΡΑ ΑΕΒΕ

Η Εταιρεία Μας, ΛΥΡΑ ΑΕΒΕ | KATHREIN Digital Systems, όλα αυτά τα Χρόνια Λειτουργίας της, έχει Εστιάσει την Προσοχή της, στον Πελάτη, στην Ποιότητα των Υλικών της και στην Αξιοπιστία της.Δεν Είναι Τυχαίο Το Γεγονός Πως Τα Μεγαλύτερα Έργα Στην Ελλάδα Έχουν Κατασκευαστεί Απο Την Εταιρεία μας.

Προνόμια Συνεργατών

  • Μελέτη Και Σχεδιασμός Του Δικτύου Σας.
  • Κορυφαία Ποιότητα & Αξιοπιστία Υλικών.
  • Τεχνογνωσία.
  • Τεχνική Υποστήριξη.
  • Ενημέρωση Για Κάθε Νέα Τεχνολογική Εξέλιξη.
  • Σεμινάρια Εντός Και Εκτός Ελλάδος.
  • Παγκόσμια Αναγνώριση BrandName.