Οπτικές Ίνες KATHREIN: Οπτικές Ίνες Απο Την KATHREIN Στην TrainOSE

Αστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια Ανενεργά
 

#kathrein #lyrasa #opticalfibres #terrestrialantennas

Οπτικοί Πομποί - Οπτικοί Δέκτες - Οπτικοί Διανεμητές.

Οπτικοί Πομποί - Οπτικοί Δέκτες - Οπτικοί Διανεμητές.

 Ένα ακόμη απ'τα μεγαλύτερα έργα που πραγματοποιούνται αυτή τη στιγμή στην Ελλάδα κατασκευάστηκε απ την Εταιρεία μας.

Η ΤΡΑΙΝΟΣΕ Α.Ε., εταιρεία παροχής σιδηροδρομικών μεταφορών στην Ελλάδα , για την οπτική μετάδοση των επίγειων σημάτων, επέλεξαν τα Οπτικά Συστήματα της KATHREIN.

Ο Οπτικός Πομπός της Εταιρείας μας , OSC 100 ,
μαζί με τους Οπτικούς Δέκτες , OEC 44 , καθώς και τους Οπτικούς Διανεμητές , OVC 425 , κάλυψαν πλήρως τις ανάγκες των Οκτώ ( 8 ) κτιρίων της TrainOse.

Η μέγιστη απόσταση των ινών ήταν 2,5 χλμ και το όλο σύστημα λειτούργησε τέλεια καθώς επίσης και τα Οκτώ ( 8 ) κτίρια έλαβαν '' Πιστοποίηση Σωστής Λειτουργείας '' απο τα Πιστοποιημένα Όργανα της KATHREIN
MSK 200 & MSK 125.

 

Η Εταιρεία μας,όλα αυτά τα χρόνια λειτουργίας της, έχει εστιάσει την προσοχή της, στον πελάτη, στην ποιότητα των υλικών της και στην αξιοπιστία της.
Εστιάζουμε στον κάθε πελάτη ξεχωριστά και φιλοσοφία μας είναι να προσφέρουμε πάντα την ιδανική απάντηση και λύση σε κάθε του απαίτηση.

Η αξιοπιστία μας αποδεικνύεται από τα 60 και πλέον χρόνια λειτουργίας μας στην Ελλάδα και από τα μεγαλύτερα έργα CATV δικτύων που έχουν κατασκευαστεί από την Εταιρεία μας #ΛΥΡΑ ΑΕΒΕ

Όλα Μας Τα Υλικά Διαθέτουν Τα Απαραίτητα Πιστοποιητικά Καταλληλότητας Και Είναι Κατασκευασμένα Σύμφωνα Με Τις Αυστηρότερες Ευρωπαϊκές Προδιαγραφές.

 

ΛΥΡΑ ΑΕΒΕ

Η Εταιρεία Μας, ΛΥΡΑ ΑΕΒΕ | KATHREIN Digital Systems, όλα αυτά τα Χρόνια Λειτουργίας της, έχει Εστιάσει την Προσοχή της, στον Πελάτη, στην Ποιότητα των Υλικών της και στην Αξιοπιστία της.Δεν Είναι Τυχαίο Το Γεγονός Πως Τα Μεγαλύτερα Έργα Στην Ελλάδα Έχουν Κατασκευαστεί Απο Την Εταιρεία μας.

Προνόμια Συνεργατών

  • Μελέτη Και Σχεδιασμός Του Δικτύου Σας.
  • Κορυφαία Ποιότητα & Αξιοπιστία Υλικών.
  • Τεχνογνωσία.
  • Τεχνική Υποστήριξη.
  • Ενημέρωση Για Κάθε Νέα Τεχνολογική Εξέλιξη.
  • Σεμινάρια Εντός Και Εκτός Ελλάδος.
  • Παγκόσμια Αναγνώριση BrandName.