Ψηφιακό HeadEnd | Η KATHREIN Εξοπλίζει Το Allianz Arena Με Νέο Ψηφιακό HeadEnd

Αστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια Ανενεργά
 

#kathrein #lyrasa #newheadend #alianzarena #ufg810

Με Το Ψηφιακό Headend, η KATHREIN μετέφερε την τηλεοπτική μετάδοση του Allianz Arena.

Το Ψηφιακό Headned της KATHREIN μετέφερε την τηλεοπτική μετάδοση του Allianz Arena στην ψηφιακή εποχή. Το Νέο UFO Compact Plus Head-End  έχει αντικαταστήσει το αναλογικό κέντρο λήψης, αυξάνοντας έτσι σημαντικά τη λειτουργικότητα και τον αριθμό των καναλιών.

Η Τεχνολογία του Ψηφιακού Δορυφορικού Κέντρου Λήψης , UFO Compact Plus ,  είναι συγκρίσιμη με την τεχνολογία που χρησιμοποιεί ένα καλωδιακό δίκτυο. Τα σήματα που λαμβάνονται από το δορυφόρο, σε SD , HDTV και από την επίγεια κεραία (DVB-T) μετατρέπονται σε μια ομοιόμορφη περιοχή συχνοτήτων (ψηφιακή καλωδιακή τηλεόραση)  έτσι ώστε τα κανάλια μπορούν να μεταδοθούν και μετά αναλόγως.

Χάρη στην κεντρική δυνατότητα αποκρυπτογράφησης του, το Νέο Head-End μπορεί να αποκρυπτογραφήσει άμεσα όλα τα Sky Sport  HD και Sky Bundesliga HD κανάλια, καθώς επίσης και άλλα κανάλια.

 

H Υψηλή Eνεργειακή Aπόδοση Eξοικονομεί Kόστος.

Η κεντρική μονάδα τροφοδοσίας UFO Compact Plus παρέχει ένα ομοιόμορφο τηλεοπτικό σήμα σε περίπου 800 μόνιτορ μέσα στο γήπεδο. Όλες οι τηλεοράσεις έχουν την ίδια αρίθμηση καναλιών , τα οποία είναι αποθηκευμένα και καθορίζονται από το  Head – End. To Head-End μπορεί να προγραμματιστεί εξαποστάσεως με αποτέλεσμα να μειώνετε σημαντικά το έργο τον ατόμων που εμπλέκονται στην ρύθμιση του. Καθώς και μια ευρεία ποικιλία καναλιών, η Allianz Arena München Stadion GmbH επωφελείται επίσης από την υψηλή ενεργειακή απόδοση του UFO Compact Plus.

Η KATHREIN Αποδεδειγμένη Συνεργάτης.

 

«Ολόκληρο το σύστημα τηλεόρασης στο γήπεδο, συμπεριλαμβανομένων των μονάδων υποδοχής και πολύπλοκων δομών  διανομής προέρχεται από την Kathrein. Ήταν σαφές για εμάς από την αρχή που αποδεδειγμένα ως εταίρος μας η Kathrein εδώ και πολλά χρόνια, θα έπρεπε να αναλάβει τη μετάβαση του       Head-End », λέει ο Jürgen Muth, Γενικός Διευθυντής της Allianz Arena München GmbH. «Εγκαταστήσαμε το νέο Head-End μέσα σε μια μέρα, όλα κύλησαν ομαλά για την πληρέστερη ικανοποίηση του πελάτη», συνόψισε  ο Alfons Haas, Sales & Marketing Manager της Allianz Arena για το Τμήμα Sat της Kathrein.

*Το Allianz Arena είναι το γήπεδο της ομάδας ποδοσφαίρου της Εθνικής Γερμανίας και της
Bayern München.

 

ΛΥΡΑ ΑΕΒΕ

Η Εταιρεία Μας, ΛΥΡΑ ΑΕΒΕ | KATHREIN Digital Systems, όλα αυτά τα Χρόνια Λειτουργίας της, έχει Εστιάσει την Προσοχή της, στον Πελάτη, στην Ποιότητα των Υλικών της και στην Αξιοπιστία της.Δεν Είναι Τυχαίο Το Γεγονός Πως Τα Μεγαλύτερα Έργα Στην Ελλάδα Έχουν Κατασκευαστεί Απο Την Εταιρεία μας.

Προνόμια Συνεργατών

  • Μελέτη Και Σχεδιασμός Του Δικτύου Σας.
  • Κορυφαία Ποιότητα & Αξιοπιστία Υλικών.
  • Τεχνογνωσία.
  • Τεχνική Υποστήριξη.
  • Ενημέρωση Για Κάθε Νέα Τεχνολογική Εξέλιξη.
  • Σεμινάρια Εντός Και Εκτός Ελλάδος.
  • Παγκόσμια Αναγνώριση BrandName.