Καλώδια Δικτύου, Εξαρτήματα Στήριξης Και Ομοαξονικά Καλώδια | KATHREIN

Αστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια Ανενεργά
 

Ομοαξονικά Καλώδια ή Αλλιώς Καλώδια RF, Καλώδια Δικτύου CAT 7A Και Εξαρτήματα Στήριξης, Προϊόντα KATHREIN.

Ομοαξονικά Καλώδια, Καλώδια RF ή Αλλιώς Καλώδια Τηλεόρασης.

Λήψη σήματος χωρίς παρεμβολές χάρη στα Ομοαξονικά Καλώδια υψηλής ποιότητας της KATHREIN. Τα Ομοαξονικά Καλώδια, είναι υπεύθυνα για τη μετάδοση σημάτων βίντεο και ήχου στην τηλεόραση ή στους δέκτες μας. Τα ομοαξονικά καλώδια KATHREIN διασφαλίζουν ότι έχετε πάντα το σωστό καλώδιο κεραίας για την κάθε εφαρμογή σας. Ανεξάρτητα από το αν το καλώδιο είναι τοποθετημένο εσωτερικά, εξωτερικά ή σε υπόγεια όδευση προς το σπίτι, υπάρχει το σωστό ομοαξονικό καλώδιο από την Kathrein για κάθε εφαρμογή και φυσικά, ο αντίστοιχος σύνδεσμος / αντάπτορας ή φις για να το χρησιμοποιήσετε.

Για εσωτερική χρήση, προτείνουμε ένα καλώδιο υψηλής ποιότητας, με προστασία θωράκισης 130 dB ( π.χ. LCD 111 A+ ή LCD 130 A+ ). Αυτό αποτρέπει τις παρεμβολές, οι οποίες μπορεί να οδηγήσουν σε απώλεια καναλιών. Για υπαίθρια εγκατάσταση σε εξωτερικούς χώρους, προτείνουμε ένα καλώδιο με επένδυση ανθεκτική στην υπεριώδη ακτινοβολία (π.χ. LCD 115 A+). Εάν το καλώδιο τοποθετηθεί στο έδαφος και/ή σε μεγάλες αποστάσεις, προτείνουμε καλώδια ειδικά κατάλληλα για αυτόν τον σκοπό, όπως αυτά της σειράς LCM της Εταιρείας μας.

Δείτε Την Πλήρη Σειρά Των Ομοαξονικών Καλωδίων Της Εταιρείας Μας Πατώντας ΕΔΩ

 Καλώδια Και Προϊόντα Δικτύων | KATHREIN

Όπως και με τη Δορυφορική και την Επίγεια Λήψη , η KATHREIN δίνει μεγάλη σημασία σε προϊόντα υψηλής ποιότητας και αντοχής για την τεχνολογία δικτύου. Τα καλώδια δικτύου, οι πρίζες και οι αντάπτορες/φις πληρούν τα υψηλότερα πρότυπα. Εκτός από το κλασικό καλώδιο δικτύου, το οποίο προσφέρει η Kathrein στην έκδοση Cat 7a, υπάρχει επίσης ένα συνδυασμένο καλώδιο δικτύου/ομοαξονικού, το λεγόμενο υβριδικό καλώδιο, στο οποίο τα δύο καλώδια συνδέονται μεταξύ τους και μπορούν έτσι να εγκατασταθούν μαζί. Φυσικά, υπάρχει επίσης ένα κατάλληλο combi-outlet (δίκτυο και coax) για αυτήν την περίπτωση καθώς και οι αντίστοιχοι σύνδεσμοι για το ομοαξονικό και καλώδιο δικτύου.

Δείτε Την Πλήρη Σειρά Των Υλικών Δικτύων Της Εταιρείας Μας Πατώντας ΕΔΩ


Εξαρτήματα Στήριξης - Στερέωσης | KATHREIN

Μια Δορυφορική Κεραία πρέπει να τοποθετηθεί απολύτως σωστά. Κατά την επιλογή του χώρου εγκατάστασης, πρέπει να λαμβάνονται υπόψη τα δομικά χαρακτηριστικά του κτηρίου, όπως η ευαισθησία σε κραδασμούς, η εγκατάσταση στις άκρες της στέγης ή του κτηρίου ή οι κυλινδρικές κατασκευές κ.λπ. Για να διασφαλίσετε ότι το Δορυφορικό Κάτοπτρο είναι καλά προσαρτημένο και δείχνει προς τη σωστή κατεύθυνση παρά τον άνεμο και τον καιρό, δεν πρέπει να συμβιβάζεστε με τα υλικά τοποθέτησης.

Σας προτείνουμε να χρησιμοποιείτε υψηλής ποιότητας εξαρτήματα στερέωσης Kathrein για την τοποθέτηση της Δορυφορικής σας Κεραίας, διαφορετικά κινδυνεύετε να καταστρέψετε την κεραία, το σπίτι ή ακόμα και να τραυματίσετε άτομα. Τα Εξαρτήματα Στερέωσης - Στήριξης της Kathrein περιλαμβάνουν όλα όσα χρειάζεστε για την τοποθέτηση του συστήματος SAT - από τη δοκό και το στήριγμα τοίχου (χάλυβα ή αλουμίνιο) έως την επίπεδη βάση στέγης. Έχουμε τα πάντα στη γκάμα των προϊόντων μας.

Δείτε Την Πλήρη Σειρά Των Εξαρτημάτων Στήριξης - Στερέωσης Της Εταιρείας Μας Πατώντας ΕΔΩ

Η KATHREIN είναι ο ηγέτης της αγοράς για την Ψηφιακή Δορυφορική, Επίγεια, Καλωδιακή ή IP λήψη και τη διανομή σημάτων σε  Ξενοδοχεία, Στάδια, Αεροδρόμια, Κτίρια, Τροχόσπιτα, Νοσοκομεία κά. Το υψηλής ποιότητας και αξιόπιστο χαρτοφυλάκιο προϊόντων μας, για τη σύγχρονη λήψη τηλεόρασης και ραδιοφώνου επεκτείνεται συνεχώς, ώστε να περιλαμβάνει καινοτόμες λύσεις στον τομέα της τεχνολογίας.

Χάρη στην εκτεταμένη τεχνογνωσία, στην ανάπτυξη και τα αξεπέραστα ποιοτικά πρότυπα στην παραγωγή, οι λύσεις και τα συστήματά μας είναι τα καλύτερα στην κατηγορία τους. Συστήματα υψηλής ποιότητας, σε συνδυασμό με εξελιγμένες λύσεις για διανομή σήματος, είτε σε Ξενοδοχεία είτε σε μεγάλα κτιριακά συγκροτήματα, φέρνουν τα σήματα στον εξοπλισμό λήψης στην καλύτερη ποιότητα.

 

 Είμαστε Ικανοποιημένοι Μόνο Όταν Είστε Και Σεις !!!

 

ΛΥΡΑ ΑΕΒΕ

Η Εταιρεία Μας, ΛΥΡΑ ΑΕΒΕ | KATHREIN Digital Systems, όλα αυτά τα Χρόνια Λειτουργίας της, έχει Εστιάσει την Προσοχή της, στον Πελάτη, στην Ποιότητα των Υλικών της και στην Αξιοπιστία της.Δεν Είναι Τυχαίο Το Γεγονός Πως Τα Μεγαλύτερα Έργα Στην Ελλάδα Έχουν Κατασκευαστεί Απο Την Εταιρεία μας.

Προνόμια Συνεργατών

  • Μελέτη Και Σχεδιασμός Του Δικτύου Σας.
  • Κορυφαία Ποιότητα & Αξιοπιστία Υλικών.
  • Τεχνογνωσία.
  • Τεχνική Υποστήριξη.
  • Ενημέρωση Για Κάθε Νέα Τεχνολογική Εξέλιξη.
  • Σεμινάρια Εντός Και Εκτός Ελλάδος.
  • Παγκόσμια Αναγνώριση BrandName.