Δορυφορικά Κάτοπτρα, Πολυδιακόπτες, Κεραίες, Πρίζες KATHREIN

Αστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια Ανενεργά
 

Δορυφορικά Κάτοπτρα, Πολυδιακόπτες, Κεραίες Επίγειας Λήψης Και Πρίζες Tv - Sat - R | Προϊόντα KATHREIN.

Η KATHREIN είναι ο ηγέτης της αγοράς για την Ψηφιακή Δορυφορική, Επίγεια, Καλωδιακή ή IP λήψη και τη διανομή σημάτων σε  Ξενοδοχεία, Στάδια, Κτίρια, Τροχόσπιτα κά. Το υψηλής ποιότητας και αξιόπιστο χαρτοφυλάκιο προϊόντων μας, για τη σύγχρονη λήψη τηλεόρασης και ραδιοφώνου επεκτείνεται συνεχώς, ώστε να περιλαμβάνει καινοτόμες λύσεις στον τομέα της τεχνολογίας.

Χάρη στην εκτεταμένη τεχνογνωσία, στην ανάπτυξη και τα αξεπέραστα ποιοτικά πρότυπα στην παραγωγή, οι λύσεις και τα συστήματά μας είναι τα καλύτερα στην κατηγορία τους. Συστήματα δορυφορικής λήψης, υψηλής ποιότητας, σε συνδυασμό με εξελιγμένες λύσεις για διανομή σήματος, είτε σε Ξενοδοχεία είτε σε μεγάλα κτιριακά συγκροτήματα, φέρνουν τα σήματα στον εξοπλισμό λήψης στην καλύτερη ποιότητα HD.

Δορυφορικά Κάτοπτρα KATHREIN

Η Δορυφορική Κεραία σάς επιτρέπει να λαμβάνετε σχεδόν απεριόριστη ποικιλία καναλιών. Λόγω της τεχνολογίας multifeed, τα σήματα μπορούν να λαμβάνονται από πολλούς δορυφόρους και να χρησιμοποιούνται από σχεδόν απεριόριστο αριθμό συνδρομητών ταυτόχρονα. Σε σύγκριση με άλλους τρόπους μετάδοσης, αυτό καθιστά τη δορυφορική λήψη ενδιαφέρουσα τόσο για μεμονωμένα όσο και για κοινόχρηστα συστήματα.

Τα Δορυφορικά Κάτοπτρα της KATHREIN, εξασφαλίζουν '' κρυστάλλινη εικόνα ''  τόσο σε HD όσο και σε 4k. Διαθέτουν αλουμινένιο ανακλαστήρα, με επιφανειακή επίστρωση σκόνης, με μεγάλη ευκολία εγκατάστασης, πιστοποιημένά κατά TÜV, με αντοχή σε ανεμοπιέσεις μέχρι 190 Km/h.

Πολυδιακόπτες - MultiSwitch KATHREIN

Ευέλικτη και εύκολη σύνδεση μεγάλου αριθμού συνδρομητών με τους Πολυδιακόπτες KATHREIN. Χάρη στη σημερινή τεχνολογία διανομής, ακόμη και ολόκληρα συγκροτήματα ( Ξενοδοχείων Διαμερισμάτων κτλ ), μπορούν να κάνουν λήψη μεγάλη ποικιλία προγραμμάτων πολλών δορυφόρων μέσω μιας δορυφορικής κεραίας. Απαιτούνται μόνο μερικά από τα στοιχεία του συστήματός μας για την επέκταση ενός νέου ή υπάρχοντος δορυφορικού συστήματος, με ευελιξία και ευκολία ώστε να συμπεριλάβουν πρόσθετες συνδέσεις.

Τα MultiSwitch της Εταιρείας μας, είναι κατάλληλα για διανομή έως και τεσσάρων δορυφόρων, διαθέτουν ολοκληρωμένο ενισχυτή για μείωση των απωλειών, η επίγεια περιοχή μπορεί επίσης να ληφθεί όταν ο δέκτης είναι κλειστός, διαθέτουν υψηλή αποσύζευξη μεταξύ των εξόδων, απομακρυσμένη τροφοδότηση του LNB καθώς και χαμηλή κατανάλωση ρεύματος.

Επίγειες Κεραίες Λήψης ( UHF - VHF - FM ) KATHREIN

Με τη μεγάλη ποικιλία επίγειων κεραιών υψηλής ποιότητας, η KATHREIN καλύπτει σχεδόν κάθε κατάσταση λήψης στα διάφορα εύρη συχνοτήτων. Διαθέτουμε Δυο (2) ενεργές εσωτερικές κεραίες, τις BZD 30 και BZD 32, καθώς επίσης και μια ενεργή εξωτερική κεραία την BZD 40. Διαθέτουμε επίσης πλήρη σειρά FM και VHF επίγειων κεραιών.

 Πρίζες Τηλεόρασης KATHREIN

Οι Πρίζες KATHREIN, καλύπτουν όλα τα πιθανά σενάρια εφαρμογής. Είτε SAT, TER, FM, Τερματικές ή Διελεύσεως,για μόντεμ ή ευρυζωνικές, με τις πρίζες Kathrein, είστε εξοπλισμένοι για όλες τις περιπτώσεις. Οι πρίζες Kathrein είναι από τις καλύτερες πρίζες στην αγορά και πληρούν τα υψηλότερα πρότυπα. Αποτελούν αναπόσπαστο μέρος των ηλεκτρολόγων και των τεχνικών καθώς διαθέτουν τις χαμηλότερες απώλειες.

 

 

Η KATHREIN, από το 1919 έως και σήμερα, αποτελεί τον ηγέτη της αγοράς για την ψηφιακή λήψη Δορυφορικών, Επίγειων, Καλωδιακών και IPTV συστημάτων .Το υψηλής ποιότητας και αξιόπιστο χαρτοφυλάκιο προϊόντων μας συνεχώς διευρύνεται ώστε να περιλαμβάνει καινοτόμες λύσεις στον τομέα της τεχνολογίας των κτιρίων για την σύγχρονη τηλεοπτική και ραδιοφωνική λήψη.

 

Με τα σύγχρονα συστήματα σχεδιασμού δικτύων που διαθέτουμε, μπορούμε να πραγματοποιήσουμε τη μελέτη του εκάστοτε δικτύου Tv - Sat - Radio - Ip που έχετε προς υλοποίηση καθώς επίσης και να σας προμηθεύσουμε με τυπικά διαγράμματα και οδηγίες εγκατάστασης των υλικών μας. Το εξειδικευμένο προσωπικό της Εταιρείας μας , μπορεί να παραστεί στο πλευρό σας όποτε εσείς το θελήσετε, για την υλοποίηση οποιουδήποτε έργου έχετε στην Ελλάδα και στο Εξωτερικό καθώς επίσης μπορούμε να πιστοποιήσουμε το εκάστοτε δίκτυο με τα πεδιόμετρα της KATHREIN. Επίσης μέσο απομακρυσμένης διαχείρισης μπορούμε να παρέμβουμε όποτε εσείς θεωρείτε αναγκαίο στα Ψηφιακά Headend της Εταιρείας μας για την οργάνωση/διαμόρφωση των τηλεοπτικών καναλιών του δικτύου σας.

 

Επικοινωνήστε Μαζί Μας Για Οποιαδήποτε Τυχόν Απορία Έχετε Καθώς Επίσης Μπορούμε Να Σας Αποστείλουμε Ενημερωτικό Υλικό Σχετικά Με Τα Προϊόντα Της Εταιρείας Μας.

Η Ομάδα Της KATHREIN, Παραμένει Πάντα Στο Πλευρό Σας.

 

ΛΥΡΑ ΑΕΒΕ

Η Εταιρεία Μας, ΛΥΡΑ ΑΕΒΕ | KATHREIN Digital Systems, όλα αυτά τα Χρόνια Λειτουργίας της, έχει Εστιάσει την Προσοχή της, στον Πελάτη, στην Ποιότητα των Υλικών της και στην Αξιοπιστία της.Δεν Είναι Τυχαίο Το Γεγονός Πως Τα Μεγαλύτερα Έργα Στην Ελλάδα Έχουν Κατασκευαστεί Απο Την Εταιρεία μας.

Προνόμια Συνεργατών

  • Μελέτη Και Σχεδιασμός Του Δικτύου Σας.
  • Κορυφαία Ποιότητα & Αξιοπιστία Υλικών.
  • Τεχνογνωσία.
  • Τεχνική Υποστήριξη.
  • Ενημέρωση Για Κάθε Νέα Τεχνολογική Εξέλιξη.
  • Σεμινάρια Εντός Και Εκτός Ελλάδος.
  • Παγκόσμια Αναγνώριση BrandName.