Ομοαξονικά Καλώδια - KATHREIN

Αστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια Ανενεργά
 

Ομοαξονικά Καλώδια Τηλεόρασης Για Δορυφορική Και Επίγεια Λήψη

Το καλύτερο δορυφορικό ή επίγειο σύστημα δεν έχει νόημα, χωρίς ένα ομοαξονικό καλώδιο εξίσου υψηλής ποιότητας. Με τα ισχυρά ομοαξονικά καλώδια της Εταιρείας μας, έχετε εξαιρετική HD TV, για μια χαλαρή και χωρίς προβλήματα τηλεοπτική βραδιά. Τα ομοαξονικά καλώδια αποκαλούνται και ως καλώδια κεραίας ή δορυφορικά καλώδια. Είναι ''υπεύθυνα'' για τη μετάδοση σημάτων βίντεο-εικόνας και ήχου στον δορυφορικό-επίγειο δέκτη ή την τηλεόραση.

Όλα τα ομοαξονικά καλώδια της Εταιρείας μας, είναι υψηλής ποιότητας καλώδια, είναι ψηφιακά συμβατά, υποστηρίζουν λήψη σήματος σε HD και 4k και είναι κατάλληλα για καλωδιακή, δορυφορική και επίγεια λήψη.

Τα ομοαξονικά καλώδια από τον Ιούλιο του 2017 υπάγονται σε Κανονισμούς Πυρασφάλειας. Πλέον σημαντικό ρόλο για την επιλογή ομοαξονικού καλωδίου είναι η θωράκιση για αποφυγή παρεμβολών από εξωγενής παράγοντες ( πχ κινητή τηλεφωνία που προστίθεται στις τηλεοπτικές συχνότητες  κά ) Τα καλώδια της Εταιρείας μας, έχουν τη μέγιστη μέχρι στιγμής.

 

Λήψη Σήματος Χωρίς Παρεμβολές Χάρη Στα Ομοαξονικά Καλώδια Υψηλής Ποιότητας Της KATHREIN

 

Κάθε ομοαξονικό καλώδιο που μεταφέρει τηλεοπτικό σήμα, λειτουργεί συγχρόνως και σαν κεραία λήψης, γιατί λαμβάνει εξωτερικά ηλεκτρομαγνητικά σήματα τα οποία προσθέτει στο σήμα που μεταφέρει. Ταυτόχρονα, λειτουργεί και σαν κεραία εκπομπής, εκπέμποντας στο γύρω χώρο ένα τμήμα του σήματος που μεταφέρει.

Με Προστασία Θωράκισης 130 dB και με Υψηλή προστασία από παρεμβολές LTE τα καθιστούν ιδανικά για κάθε απαίτηση. Είναι τα μόνα Ομοαξονικά Καλώδια στην Ελλάδα που είναι Εγκεκριμένα από την KDG/Vodafone Kabel Deutschland και Πιστοποιημένα από την Dibkom. ( Πατήστε ΕΔΩ για να δείτε όλα τα υλικά της Εταιρείας μας που είναι εγκεκριμένα απο την Vodafone KDG )

 

Διαθέτουμε Ομοαξονικά Καλώδια RG6 Για Εσωτερική Και Εξωτερική Τοποθέτηση Ανθεκτικά Στις Υπεριώδεις Ακτινοβολίες Καθώς Και Ομοαξονικά Καλώδια RG11 Για Υπόγεια Τοποθέτηση.

Μερικά από τα χαρακτηριστικά τους, που τα διαφοροποιούν από τα υπόλοιπα καλώδια της κατηγορίας τους, είναι τα ακόλουθα :

  • Διαθέτουν Προστασία Τριών ( 3 ) Επιπέδων
  • Προστασία Θωράκισης 130 dB
  • Προστασία Από Παρεμβολές LTE
  • Πολύ Χαμηλή Εξασθένηση Σε Πολύ Μεγάλες Αποστάσεις Λόγω Της Μεγάλης Διαμέτρου Του Εσωτερικού Αγωγού Των 1,13 mm
  • Πληρούν το πρότυπο EN 50117 / τάξη ελέγχου A ++
  • Εντάσσονται Στις Υψηλές Κατηγορίες Πυρασφάλειας Δομικών Υλικών Βάση Κανονισμού ΕΕ 305/2011
  • Χωρίς Αλογόνο , Χωρίς Μόλυβδο, Χωρίς Σιλικόνη
  • Τα πιστοποιητικά CE  που διαθέτουν, δηλώνει ότι συμμορφώνονται με τα ακόλουθα πρότυπα και οδηγίες: ΕΝ 50575, ΕΝ 50581 ΕΝ 60728-11, ΕΝ 50117-2-3 / -2-4, RoHS

Διαθέτουμε επίσης πλήρη σειρά από αντάπτορες, προ-συναρμολογημένα καλώδια για δορυφορική και επίγεια λήψη, βύσματα κατάλληλα για καλώδια RG6 και RG11, πρεσσαριστά βύσματα.

 

Αν έχετε απορίες σχετικά με τα ομοαξονικά καλώδια και τα βύσματα της Εταιρείας μας ή με κάποιο προϊόν, οι σύμβουλοι πελατών μας, θα χαρούν να σας βοηθήσουν.

 

 Ζητήστε μας να σας στείλουμε τον πλήρη κατάλογο των καλωδίων μας και των προϊόντων μας. Η επιλογή της KATHREIN αποτελεί μια ασφαλή επένδυση.

 Our Heart Beats Digitally

Η Εταιρεία μας όλα αυτά τα χρόνια λειτουργίας της, έχει εστιάσει την προσοχή της, στον πελάτη, στην ποιότητα των υλικών της και στην αξιοπιστία της.Εστιάζουμε στον κάθε πελάτη ξεχωριστά και φιλοσοφία μας είναι να προσφέρουμε πάντα την ιδανική απάντηση και λύση σε κάθε του απαίτηση.

 

ΛΥΡΑ ΑΕΒΕ

Η Εταιρεία Μας, ΛΥΡΑ ΑΕΒΕ | KATHREIN Digital Systems, όλα αυτά τα Χρόνια Λειτουργίας της, έχει Εστιάσει την Προσοχή της, στον Πελάτη, στην Ποιότητα των Υλικών της και στην Αξιοπιστία της.Δεν Είναι Τυχαίο Το Γεγονός Πως Τα Μεγαλύτερα Έργα Στην Ελλάδα Έχουν Κατασκευαστεί Απο Την Εταιρεία μας.

Προνόμια Συνεργατών

  • Μελέτη Και Σχεδιασμός Του Δικτύου Σας.
  • Κορυφαία Ποιότητα & Αξιοπιστία Υλικών.
  • Τεχνογνωσία.
  • Τεχνική Υποστήριξη.
  • Ενημέρωση Για Κάθε Νέα Τεχνολογική Εξέλιξη.
  • Σεμινάρια Εντός Και Εκτός Ελλάδος.
  • Παγκόσμια Αναγνώριση BrandName.