Συστήματα Δορυφορικής Και Επίγειας Λήψης | KATHREIN

Αστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια Ανενεργά
 

#kathrein #lyrasa #sat #terrestrial

Δορυφορικά Κάτοπτρα, Επίγειες Κεραίες Λήψης, Ομοαξονικά Καλώδια Και Καλώδια Δικτύου S/FTP

 

 

Η KATHREIN είναι ο ηγέτης της αγοράς στα συστήματα Δορυφορικής Και Επίγειας Λήψης. Κατασκευάζει κεραίες, ενισχυτές, προ ενισχυτές, κεραιοδότες, διανεμητές, διακλαδωτές, μεταλλάκτες,φίλτρα, ομοαξονικά καλώδια, ψηφιακές μονάδες λήψης και διανομής δικτύων. Με την ασυναγώνιστα μεγάλη ποικιλία εξαρτημάτων που διαθέτουμε μπορούμε να προσφέρουμε την ιδανική λύση με τέλεια απόδοση σε κάθε περίπτωση.

Μελέτες δορυφορικών και καλωδιακών δικτύων CATV & MATV
Εγκαταστάσεις δορυφορικών και καλωδιακών δικτύων σε ξενοδοχειακές μονάδες, νοσοκομεία,οικισμούς, αθλητικά συγκροτήματα, κ.ά.
Ατομικές δορυφορικές λήψεις
Αμφίδρομα δίκτυα τύπου CASCADE
Ρομποτικές κεραίες για σκάφη, τροχόσπιτα με ενσωματωμένο GPS
Λήψη και διανομή επίγειων και δορυφορικών σημάτων μέσω οπτικών ινών
Συστήματα SAT>IP

Δορυφορικά Κάτοπτρα με αλουμινένιο ανακλαστήρα, με επιφανειακή επίστρωση σκόνης. Ο ιστός στήριξης είναι γαλβανισμένος και με επικάλυψη χαλύβδινου φύλλου.ρυθμιζόμενης γωνίας πλαίσιο προσαρμογέα πολλαπλών LNBs. Χαρακτηριστικά:

Δορυφορικό κάτοπτρο που περιλαμβάνει ανακλαστήρα, βάση LNB και κολάρο ιστού.
Αλουμινένιος ανακλαστήρας, με επιφανειακή επίστρωση σκόνης.
Βάση LNB κατασκευασμένη από γαλβανισμένο χαλύβδινο φύλλο, με επιφανειακή επίστρωση πλαστικού.
Ιδανικά ηλεκτρικά στοιχεία στις μικρότερες δυνατές μηχανικές διαστάσεις.
Διαθέσιμα σε γκρι ανθρακί και λευκό χρώμα.
Ρυθμιζόμενη γωνία - πλαίσιο προσαρμογέα πολλαπλών LNBs σε τραχύ αλουμίνιο, ανθεκτικό σε διάβρωση.
Όλοι οι ακροδέκτες (βίδες, περτσίνια, ροδέλες, βίδες με σπείρωμα M8) είναι κατασκευασμένα από ανθεκτικό στη διάβρωση ανοξείδωτο χάλυβα και ψευδάργυρο.
Κουμπωτά κλιπ καλωδίων από ανθεκτικό πλαστικό για έως και οκτώ ομοαξονικά καλώδια.
Στοιχείο κολάρου κατασκευασμένο από χαλύβδινο φύλλο, γαλβανισμένο εν θερμώ.
Πιστοποιημένα κατά TÜV
Δεν απαιτούνται πρόσθετα εξαρτήματα για τοποθέτηση δύο γενικής χρήσης LNBs για λήψη σημάτων δορυφόρων 3° έως 4° (ASTRA 19.2°/23.5°) ή 6° (π.χ. ASTRA/EUTELSAT-HOTBIRD) εκτός από τον βραχίονα.

 

 

Εσωτερικές Και Εξωτερικές Κεραίες Επίγειας Λήψης. Οι κεραίες BZD 30 - BZD 32 και BZD 40 είναι Κεραίες VHF/UHF με ενισχυτή για τη λήψη ψηφιακών επίγειων τηλεοπτικών και ραδιοφωνικών καναλιών ( DVB-T - DVB-T2- DAB+ ). Για οριζόντια και κάθετα πολωμένα σήματα, Ελκυστική και κόμπακτ σχεδίαση, Κεραίες με ενσωματωμένο ενισχυτή, Πολύ χαμηλός θόρυβος.

BZD 30 | Εσωτερική Κεραία  DVB-T - DVB-T2 - DAB+ Κεραία VHF/UHF με ενισχυτή για τη λήψη ψηφιακών επίγειων τηλεοπτικών και ραδιοφωνικών καναλιών

Δεν απαιτείται συγκεκριμένη ευθυγράμμιση καθώς διαθέτει σχεδόν παν- κατευθυντικά χαρακτηριστικά
Σύνδεση: Υποδοχή τύπου IEC
Απομακρυσμένη τροφοδοσία (5 V/30 mA) μέσω του ομοαξονικού καλωδίου από το συνδεδεμένο δέκτη
Ενσωματωμένο φίλτρο έναντι GSM
και LTE παρεμβολών

Χορηγούμενα εξαρτήματα:BZD 30
Βάση για εύκολη τοποθέτηση - Βάση τοίχου με εξαρτήματα στήριξης - Καλώδιο σύνδεσης μήκους 2 μέτρων με ευθύ και γωνιακό φις τύπου IEC

BZD 40 |  Εξωτερική Κεραία DVB-T - DVB-T2 - DAB+ Κεραία VHF/UHF με ενισχυτή για τη λήψη ψηφιακών επίγειων τηλεοπτικών και ραδιοφωνικών καναλιών

Εύκολη τοποθέτηση σε τοίχους, ιστούς ή μπαλκόνια. Σύνδεση:Υποδοχή τύπου F με προστατευτικό καπάκι
Απομακρυσμένη τροφοδοσία (5 V/30 mA) μέσω του ομοαξονικού καλωδίου από το συνδεδεμένο δέκτη ή από εξωτερικό τροφοδοτικό (5-25 V), π.χ. από το NCF 13

Χορηγούμενα εξαρτήματα BZD 40:
Προστατευτικό καπάκι, Εξαρτήματα στήριξης για τοποθέτηση σε τοίχο ή μπαλκόνι, Καλώδιο σύνδεσης μήκους 10 μέτρων, με φις τύπου F και με φις τύπου IEC

BZD 32 | Εσωτερική Κεραία DVB-T - DVB-T2 - DAB+ Κεραία VHF/UHF με ενισχυτή για τη λήψη ψηφιακών επίγειων τηλεοπτικών και ραδιοφωνικών καναλιών

Για οριζόντια και κάθετη πόλωση. Ενεργή κεραία με ενσωματωμένο ενισχυτή. Ελκυστικός σχεδιασμός εξοικονόμησης χώρου. Πολύ χαμηλός θόρυβος. Δεν απαιτείται συγκεκριμένη ευθυγράμμιση ως σχεδόν καθολική κατεύθυνση. Ενσωματωμένο φίλτρο έναντι GSM και LTE παρεμβολών. Απομακρυσμένη τροφοδοσία (5 V / 30 mA) μέσω του καλωδίου του απομακρυσμένου τροφοδότη USB, π.χ. από τη συνδεδεμένη τηλεόραση. Σύνδεση: Σύνδεσμος IEC (f)

Περιλαμβάνονται τα αξεσουάρ:
Πόδι για εύκολη συναρμολόγηση.Υποστήριξη τοίχου με υλικό στερέωσης.3 μέτρα καλώδιο απομακρυσμένης τροφοδοσίας USB με έναν ευθύγραμμο και έναν γωνιακό σύνδεσμο IEC (m) και ένα βύσμα USB.

Ομοαξονικά Καλώδια KATHREIN - 75 ΩΜ - Για Εσωτερική & Εξωτερική Τοποθέτηση , Για Υπόγεια Τοποθέτηση καθώς επίσης είναι Ανθεκτικά στην υπεριώδη ακτινοβολία, Μη Αλογονούχα και με την μεγαλύτερη θωράκιση.

Το καλύτερο δορυφορικό σύστημα δεν έχει νόημα, χωρίς ένα καλώδιο εξίσου υψηλής ποιότητας. Με τα ισχυρά ομοαξονικά καλώδια μας, έχετε εξαιρετική HDTV - για μια χαλαρή και χωρίς προβλήματα τηλεοπτική βραδιά. Τα ομοαξονικά καλώδια αποκαλούνται και ως καλώδια κεραίας ή δορυφορικά καλώδια. Είναι ''υπεύθυνα'' για τη μετάδοση σημάτων βίντεο και ήχου στον δορυφορικό δέκτη ή την τηλεόραση.

Τα ομοαξονικά καλώδια από τον Ιούλιο του 2017 υπάγονται σε Κανονισμόυς Πυρασφάλειας Πλέον σημαντικό ρόλο για την επιλογή ομοαξονικού καλωδίου είναι η θωράκιση για αποφυγή παρεμβολών από εξωγενής παράγοντες ( πχ κινητή τηλεφωνία που θα προστεθεί στις τηλεοπτικές συχνότητες  κά ) Τα καλώδια της Εταιρείας μας, έχουν τη μέγιστη μέχρι στιγμής. Είναι Εγκεκριμένα από την KDG/Vodafone Kabel Deutschland και Πιστοποιημένα από την dibkon.

Όλα τα ομοαξονικά καλώδια της Εταιρείας μας, είναι υψηλής ποιότητας καλώδια, είναι ψηφιακά συμβατά, υποστηρίζουν λήψη σήματος σε HD και 4k και είναι κατάλληλα για καλωδιακή, δορυφορική και επίγεια λήψη. Διαθέτουμε επίσης καλώδια δικτύου S/FTP CAT 7A.

 

Το Υψηλής Ποιότητας Και Αξιόπιστο Χαρτοφυλάκιο Προϊόντων Μας Συνεχώς Διευρύνεται Ώστε Να Περιλαμβάνει Καινοτόμες Λύσεις Στον Τομέα Της Τεχνολογίας.

Η #Εταιρεία μας όλα αυτά τα χρόνια λειτουργίας της, έχει εστιάσει την προσοχή της, στον πελάτη, στην ποιότητα των υλικών της και στην αξιοπιστία της.Εστιάζουμε στον κάθε #πελάτη ξεχωριστά και φιλοσοφία μας είναι να προσφέρουμε πάντα την ιδανική απάντηση και λύση σε κάθε του απαίτηση.

Η αξιοπιστία μας αποδεικνύεται από τα 60 και πλέον χρόνια λειτουργίας μας στην Ελλάδα και από τα μεγαλύτερα έργα δικτύων που έχουν κατασκευαστεί από την Εταιρεία μας #ΛΥΡΑ ΑΕΒΕ
.

 

ΛΥΡΑ ΑΕΒΕ

Η Εταιρεία Μας, ΛΥΡΑ ΑΕΒΕ | KATHREIN Digital Systems, όλα αυτά τα Χρόνια Λειτουργίας της, έχει Εστιάσει την Προσοχή της, στον Πελάτη, στην Ποιότητα των Υλικών της και στην Αξιοπιστία της.Δεν Είναι Τυχαίο Το Γεγονός Πως Τα Μεγαλύτερα Έργα Στην Ελλάδα Έχουν Κατασκευαστεί Απο Την Εταιρεία μας.

Προνόμια Συνεργατών

  • Μελέτη Και Σχεδιασμός Του Δικτύου Σας.
  • Κορυφαία Ποιότητα & Αξιοπιστία Υλικών.
  • Τεχνογνωσία.
  • Τεχνική Υποστήριξη.
  • Ενημέρωση Για Κάθε Νέα Τεχνολογική Εξέλιξη.
  • Σεμινάρια Εντός Και Εκτός Ελλάδος.
  • Παγκόσμια Αναγνώριση BrandName.