Λύσεις Και Συστήματα IPTV Για Ξενοδοχεία KATHREIN

Αστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια Ανενεργά
 

#lyrasa #kathrein #nevron #iptv #iptvtech #hospitality

Οι Λύσεις Και Τα Συστήματα IPTV Της Εταιρείας Μας, Επιτρέπουν Στα Ξενοδοχεία Να Προσφέρουν Στους Επισκέπτες Τους Επιπλέον Άνεση Και Ικανοποίηση.

 

 Το Γνωρίζατε Ότι Το '' ALL IN ONE '' #IPTV Σύστημα Της Εταιρείας Μας είναι ειδικά σχεδιασμένο για μικρά ξενοδοχεία με 30, 20 ή ακόμα και 10 δωμάτια ; Όλες οι απαιτούμενες τεχνολογίες συναρμολογούνται σε ένα φυσικό διακομιστή δικτύου, εξοπλισμένο πλήρως με τα λειτουργικά στοιχεία, τα ίδια που χρησιμοποιούνται για μεγάλα έργα τηλεοπτικών ξενοδοχείων. Αυτό επιτρέπει στο ALL-IN-ONE Iptv σύστημα να προσαρμόζετε συμπληρωματικά και σε άλλο server όταν πρόκειται π.χ. να γίνει μελλοντική επέκταση ξενοδοχειακού συγκροτήματος όσο μεγάλο και αν είναι.

Software TV Υπηρεσίες : Περιήγηση Καναλιών Με EPG, VOD – movies on demand, AOD – music on demand, Παιχνίδια, Υπηρεσίες Δωματίου, Υπηρεσίες Ξενοδοχείου, Internet, OTT  Υπηρεσίες (YouTube, κτλ.) Κέντρο Πληροφοριών, Πρόσβαση Στο Λογαριασμό Σας, Σύστημα Διαφημίσεων Και Άλλα Πολλά.

Χαρακτηριστικά : Σύστημα IPTV Βασισμένο Σε Android, Πλούσια βιβλιοθήκη υπηρεσιών έξυπνης τηλεόρασης, Ελκυστικό, προσαρμόσιμο,γρήγορο και διαισθητικό GUI ( Graphical User Interface ), Συμβατότητα Με Δίκτυο LAN Και Ομοαξονικό Καλώδιο, Σύνδεση Συστήματος Με Το PMS Και Άλλα 3α Μέρη, HD Ποιότητα, Υποστήριξη Σε Πάνω Από 10 Γλώσσες.

 

Δημιουργούμε και Χτίζουμε Τις IPTV Υπηρεσίες Μας, Στις Δικές Σας Ανάγκες.

Τα συστήματα IPTV της Εταιρείας μας, επιτρέπουν στα ξενοδοχεία να προσφέρουν στους επισκέπτες επιπλέον άνεση και ικανοποίηση, βασισμένες σε πληροφοριακές ή ψυχαγωγικές υπηρεσίες διαθέσιμες σε οθόνες τηλεόρασης.

Με τη χρήση διαθέσιμων και εύχρηστων εργαλείων IPTV, τα ξενοδοχεία μπορούν να επωφεληθούν ακόμη περισσότερο από την προώθηση υπηρεσιών, εκδηλώσεων και άλλων τουριστικών αξιοθέατων στην περιοχή τους, γεγονός που μπορεί να οδηγήσει σε μεγαλύτερη ικανοποίηση των επισκεπτών και αύξηση του εισοδήματος και του πλούτου των ξενοδοχείων και των τοπικών επιχειρήσεων.

 

'' Εκθέστε Το Σωστό Πράγμα, Στη Σωστή Στιγμή, Στη Σωστή Θέση ''

Τα Dashboard ( ταμπλό ) της Εταιρείας μας, κατασκευάζονται έτσι ώστε να είναι πλήρως προσαρμοσμένα στις ανάγκες του πελάτη. Σε προσαρμοσμένες σε μέγεθος περιοχές του ταμπλό, κάθε είδους υπηρεσία ψυχαγωγίας (π.χ. τηλεόραση, ραδιόφωνο, VOD, Μουσική, Παιχνίδια), και κάθε είδους προϊόν ή υπηρεσία του ξενοδοχείου, μπορούν να προβληθούν, όπως και τα καταστήματα, η υπηρεσία δωματίου, οι ρυθμίσεις κλπ., ακόμη και άμεσες υπηρεσίες προϊόντων ή διαφημίσεις. Όλα τα στοιχεία του Πίνακα ( Ταμπλό ) συνδέονται άμεσα με το επιλεγμένο περιεχόμενο, υπηρεσία ή εφαρμογή. Μπορεί να γίνει κάτι περισσότερο από ένα απλό Home Dashboard, καθώς μπορούν να εμφανίζονται και οι προσφορές του Ξενοδοχείου.

 

We Make IPTV Happen

Η ευελιξία, η δυνατότητα επέκτασης και οι δυνατότητες υψηλής απόδοσης είναι μόνο μερικά από τα χαρακτηριστικά της τεχνολογίας που χρησιμοποιούμε. Όλο μας το περιεχόμενο μπορεί να διανεμηθεί μέσω δικτύων IP και Ομοαξονικού Καλωδίου σε συσκευές τελικού χρήστη όπως STB's ( Smart Box Receiver's ), Smart v's ( Έξυπνες Τηλεοράσεις), Κινητά Τηλέφωνα, Τablet's Και Υπολογιστές.

Προσφέρουμε μια σειρά προϊόντων IPTV, τα οποία φέρνουν μια καταπληκτική εμπειρία διαδραστικής τηλεόρασης στους χρήστες ( από τους επισκέπτες ενός ξενοδοχείου, τους επιβάτες ενός πλοίου, τους φιλάθλους ενός σταδίου, τους κατοίκους ενός συγκροτήματος κατοικιών )

Γρήγορα, αξιόπιστα και καινοτόμα τα προϊόντα IPTV της Εταιρείας μας, επιτρέπουν την παροχή των πιο ελκυστικών υπηρεσιών ψυχαγωγίας, πληροφόρησης και επικοινωνίας στους τηλεθεατές. Οι θεατές γίνονται πλέον ενεργοί, ασχολούνται περισσότερο με την πρόσβαση σε πολλές από τις πιο δημοφιλείς υπηρεσίες διαδικτύου με τη μορφή υπηρεσιών IPTV.

 

KATHREIN IPTV Headend

Ψηφιακή Τηλεόραση για Ξενοδοχεία,Υψηλής Ποιότητας, Ενεργειακά Αποδοτική, Οικονομική, Ανθεκτική στο Χρόνο, Διαχρονική. Τα σύγχρονα Headend's της Εταιρείας μας, επεξεργάζονται και διοχετεύουν στο σύστημα διανομής όλους τους τύπους σημάτων DVB που μπορούν να ληφθούν. Οι τηλεοράσεις με ενσωματωμένους δέκτες DVB-T, DVB-C ή IPTV αποδίδουν απευθείας σήματα video ή ραδιοφωνικά προγράμματα σε ποιότητα υψηλής ευκρίνειας. Ευκολόχρηστο software επιτρέπει στα συστήματα να διοχετεύουν προγράμματα ανάλογα με τις ομάδες επισκεπτών του Ξενοδοχείου.

Δημιουργούμε την IPTV ''Πλατφόρμα Σας '' , Στις Δικές Σας Ανάγκες Και Απαιτήσεις.

 

Η διασύνδεση που δημιουργείται, μεταξύ των Iptv συσκευών μας και του πελάτη, διαδραματίζει σημαντικό ρόλο στην εμπειρία του χρήστη.Η δημιουργία εσόδων από υπηρεσίες IP σε μεγάλο βαθμό βασίζονται σε διαδραστικά μενού.

Αφίσες, Μενού, Banners, Περιγραφές Γεμάτες Λεπτομέρειες, Ταινίες Προς Ενοικίαση, Υπηρεσίες Ξενοδοχείου, Αγορές Προϊόντων Ξενοδοχείου, Ειδικές Προσφορές, είναι μερικές απο τις δυνατότητες που προσφέρουμε για να εμφανίζονται στην οθόνη του πελάτη σας και προτρέπουν τον χρήστη να αγοράσει κάποια υπηρεσία σας με αποτέλεσμα να αυξάνεται το εισόδημά σας.

Δεν Είναι Τυχαίο Το Γεγονός Πως Τα Μεγαλύτερα Έργα Και Οι Μεγαλύτερες Μελέτες Παγκοσμίως Έχουν Πραγματοποιηθεί Από Την Εταιρεία Μας Και Από Τους Κατασκευαστικούς Οίκους Που Αντιπροσωπεύουμε.

Εσείς Σε Ποιους Εμπιστεύεστε Την Ικανοποίηση Των Πελατών Σας ;

 

Η #Εταιρεία μας όλα αυτά τα χρόνια λειτουργίας της, έχει εστιάσει την προσοχή της, στον πελάτη, στην ποιότητα των υλικών της και στην αξιοπιστία της.Εστιάζουμε στον κάθε #πελάτη ξεχωριστά και φιλοσοφία μας είναι να προσφέρουμε πάντα την ιδανική απάντηση και λύση σε κάθε του απαίτηση.

Η αξιοπιστία μας αποδεικνύεται από τα 60 και πλέον χρόνια λειτουργίας μας στην Ελλάδα και από τα μεγαλύτερα έργα δικτύων που έχουν κατασκευαστεί από την Εταιρεία μας #ΛΥΡΑ ΑΕΒΕ
.

Η Εταιρεία μας, στο πλευρό των συνεργατών της, με ανθρώπινο πρόσωπο, στα πλαίσια της υπεύθυνης εξυπηρέτησης, μπορεί αν το ζητήσετε, να σας επιδείξει και να σας εκπαιδεύσει στα προϊόντα της καθώς επίσης να σας κάνει Δωρεάν τη μελέτη του Δικτύου σας.

 

ΛΥΡΑ ΑΕΒΕ

Η Εταιρεία Μας, ΛΥΡΑ ΑΕΒΕ | KATHREIN Digital Systems, όλα αυτά τα Χρόνια Λειτουργίας της, έχει Εστιάσει την Προσοχή της, στον Πελάτη, στην Ποιότητα των Υλικών της και στην Αξιοπιστία της.Δεν Είναι Τυχαίο Το Γεγονός Πως Τα Μεγαλύτερα Έργα Στην Ελλάδα Έχουν Κατασκευαστεί Απο Την Εταιρεία μας.

Προνόμια Συνεργατών

  • Μελέτη Και Σχεδιασμός Του Δικτύου Σας.
  • Κορυφαία Ποιότητα & Αξιοπιστία Υλικών.
  • Τεχνογνωσία.
  • Τεχνική Υποστήριξη.
  • Ενημέρωση Για Κάθε Νέα Τεχνολογική Εξέλιξη.
  • Σεμινάρια Εντός Και Εκτός Ελλάδος.
  • Παγκόσμια Αναγνώριση BrandName.