IPTV Για Ξενοδοχεία, Στάδια, Πλοία, Νοσοκομεία | KATHREIN

Αστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια Ανενεργά
 

#Nevron #Lyrasa #Kathrein #iptvsolutions

Ολοκληρωμένες Λύσεις Και Εφαρμογές IPTV.

 

Η Εταιρεία μας, ΛΥΡΑ ΑΕΒΕ, σε συνεργασία με την Nevron, τον παγκόσμιο πάροχο IPTV , αποτελούν τον Ιδανικό Συνεργάτη που μπορεί να σας προτείνει τις καλύτερες λύσεις για το IPTV σύστημα σας.Η Nevron είναι ένας παγκόσμιος πάροχος IPTV που εστιάζει στην παροχή αξιόπιστων, γρήγορων, απλών και εύχρηστων τεχνολογιών IPTV, απαραίτητες για την παροχή ελκυστικών ψυχαγωγικών, συνδετικών και πληροφοριακών υπηρεσιών που είναι προσβάσιμες στις τηλεοπτικές οθόνες των χρηστών.

 

Οι υπηρεσίες που προσφέρουμε έχουν σχεδιαστεί έτσι ώστε να καθιερώσουν μια μεγάλη σχέση μεταξύ ενός ξενοδοχείου και των καλεσμένων του, ενός σταδίου και των φιλάθλων του, ενός πλοίου και των επιβατών του ή ενός νοσοκομείου και των ασθενών του.

 

Πλήρως Προσαρμόσιμος Dashboard ( Πίνακας Εργαλείων ) - Εκθέστε Το Σωστό Πράγμα, Στη Σωστή Θέση, Στη Σωστή Στιγμή.

 Οι '' πίνακες εργαλείων '' της Εταιρείας μας, είναι κατασκευασμένοι ώστε να είναι πλήρως προσαρμοσμένοι στις ανάγκες του πελάτη. Σύμφωνα με τις περιοχές προσαρμογής μεγέθους του Dashboard, μπορεί να προσαρμοστεί οποιαδήποτε υπηρεσία ψυχαγωγίας (π.χ. τηλεόραση, ραδιόφωνο, VOD, Μουσική, Παιχνίδια), οποιοδήποτε είδος προϊόντος ή υπηρεσίας ξενοδοχείων, διάφορες εφαρμογές τρίτων, όπως επίσης καταστήματα, , ρυθμίσεις, κ.λπ., ακόμη και άμεσα προϊόντα, υπηρεσίες ή διαφημίσεις. Όλα τα στοιχεία του ''Πίνακα Ταμπλό'' συνδέονται άμεσα με το επιλεγμένο περιεχόμενο, υπηρεσία ή εφαρμογή. Μπορεί να γίνει κάτι περισσότερο από το ''Home Dashboard'', σύμφωνα με ορισμένα τμήματα όπως ψυχαγωγία ή προσφορές ξενοδοχείων. Υπάρχουν επίσης διαθέσιμα προκαθορισμένα πρότυπα πίνακα ελέγχου.

 

IPTV Πλατφόρμα Πολλαπλών Διαστάσεών.

 Η πλατφόρμα IPTV της Εταιρείας μας, έχει σχεδιαστεί για να καλύπτει τις ανάγκες κάθε είδους έργων IPTV που λειτουργούν σε οποιοδήποτε τεχνολογικό περιβάλλον. Αναπτύσσονται έτσι ώστε να μπορούν να λειτουργήσουν σε Smart Tv και STB Android καθώς και σε Linux Portal, Tablets ή Κινητές Συσκευές.

 

Προσωποποιημένο Μήνυμα

Βελτιώστε Την Εμπειρία Του Επισκέπτη Σας, Με Προσωποποιημένα Μηνύματα, Παρέχοντας Μια Ελκυστική Και Εξατομικευμένη Υπηρεσία Τηλεόρασης Στη γλώσσα Των Επισκεπτών Σας.

 

Αυξήστε Τις Πωλήσεις Σας.

Μετατρέψτε Το Δωμάτιο Των Επισκεπτών Σας Σε Ένα '' Online Κατάστημα '' Και Ενημερώστε Τους Για Τις Υπηρεσίες Σας Και Τις Προσφορές Σας Με Τον Ιδανικότερο Τρόπο.

 

Έρευνα Ικανοποίησης.

Ενημερωθείτε Για Την Ικανοποίηση Της Διαμονής Του Επισκέπτη Σας, (Απο Την Καθαριότητα Του Δωμάτιο Του Εως Τις Υπηρεσίες Του Προσωπικού Σας) Και Αντιδράστε Εγκαίρως Αν Χρειαστεί.

 

Η Εταιρεία Μας, Αναλαμβάνει Να Κάνει Τη Μελέτη Του Δικτύου Σας Καθώς Και Να
Σας Ενημερώσει Για Όλες Τις Δυνατότητες Των IPTV Συστημάτων.

 

Η #Εταιρεία μας όλα αυτά τα χρόνια λειτουργίας της, έχει εστιάσει την προσοχή της, στον πελάτη, στην ποιότητα των υλικών της και στην αξιοπιστία της.Εστιάζουμε στον κάθε #πελάτη ξεχωριστά και φιλοσοφία μας είναι να προσφέρουμε πάντα την ιδανική απάντηση και λύση σε κάθε του απαίτηση.

Η αξιοπιστία μας αποδεικνύεται από τα 60 και πλέον χρόνια λειτουργίας μας στην Ελλάδα και από τα μεγαλύτερα έργα δικτύων που έχουν κατασκευαστεί από την Εταιρεία μας #ΛΥΡΑ ΑΕΒΕ
.

 

Η Εταιρεία μας, στο πλευρό των συνεργατών της, με ανθρώπινο πρόσωπο, στα πλαίσια της υπεύθυνης εξυπηρέτησης, μπορεί αν το ζητήσετε, να σας επιδείξει και να σας εκπαιδεύσει στα προϊόντα της καθώς επίσης να σας κάνει Δωρεάν τη μελέτη του Δικτύου σας.

 

 

ΛΥΡΑ ΑΕΒΕ

Η Εταιρεία Μας, ΛΥΡΑ ΑΕΒΕ | KATHREIN Digital Systems, όλα αυτά τα Χρόνια Λειτουργίας της, έχει Εστιάσει την Προσοχή της, στον Πελάτη, στην Ποιότητα των Υλικών της και στην Αξιοπιστία της.Δεν Είναι Τυχαίο Το Γεγονός Πως Τα Μεγαλύτερα Έργα Στην Ελλάδα Έχουν Κατασκευαστεί Απο Την Εταιρεία μας.

Προνόμια Συνεργατών

  • Μελέτη Και Σχεδιασμός Του Δικτύου Σας.
  • Κορυφαία Ποιότητα & Αξιοπιστία Υλικών.
  • Τεχνογνωσία.
  • Τεχνική Υποστήριξη.
  • Ενημέρωση Για Κάθε Νέα Τεχνολογική Εξέλιξη.
  • Σεμινάρια Εντός Και Εκτός Ελλάδος.
  • Παγκόσμια Αναγνώριση BrandName.