Δορυφορικά Τηλεοπτικά Κανάλια Μέσο SAT > IP Server | EXIP 414

Αστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια Ανενεργά
 

#kathrein #lyrasa #sat>ip #server #exip414

Ο SAT>IP server EXIP 414 “μεταφράζει” δορυφορικά τηλεοπτικά σήματα (DVB-S και DVB-S2) για χρήση τους σε Βασισμένες στο Διαδίκτυο συσκευές τελικού-χρήστη στο πεδίο των IP.

Τι είναι το SAT>IP;
Το SAT>IP είναι πρωτόκολλο επικοινωνίας για τη λήψη και διανομή δορυφορικών σημάτων. Στην πραγματικότητα “μεταφράζει” δορυφορικά τηλεοπτικά σήματα (DVB-S και DVB-S2) για χρήση τους σε βασισμένες στο Internet συσκευές τελικού χρήστη στο πεδίο του IP, επιτρέποντας σε ολόκληρο νοικοκυριό να συνδεθεί σε δορυφορική κεραία λήψης για παρακολούθηση τηλεοπτικών προγραμμάτων σε tablet PCs, PCs, laptops, smartphones, συνδεδεμένες TVs, κονσόλες παιχνιδιών και media players.

Οι θεατές μπορούν πια να απολαύσουν κορυφαίας-ποιότητας δορυφορική TV, ακόμα και σε συσκευές που δεν διαθέτουν δικούς τους δέκτες. Δορυφορικά σήματα μπορούν να μεταφερθούν σε οποιαδήποτε υποδομή IP, με ή χωρίς καλώδια. Η τεχνολογία αυτή, απλουστεύει επίσης σημαντικά τη διανομή δορυφορικών σημάτων σε πολλές τηλεοράσεις.

Πώς λειτουργεί το SAT>IP;
Το SAT>IP είναι βασισμένη-σε-IP αρχιτεκτονική για τη λήψη και διανομή δορυφορικών σημάτων. Οι παραδοσιακοί δορυφορικοί δέκτες (DVB-S) μεταφράζουν μόνο σήματα σε συχνότητες, πριν προωθηθούνμέσω ομοαξονικού καλωδίου. Δορυφορικοί δέκτες απαιτούνται για λήψη και απο-διαμόρφωση δορυφορικών σημάτων.

Στην τεχνολογία SAT>IP, DVB-S/DVB-S2 έχουν ήδη απο-διαμορφωθεί και μετατραπεί σε IP στο σημείο λήψης σε SAT>IP server. Η διαδικασία αυτή μπορεί να λάβει χώρα απ' ευθείας στην κεραία, (IP-LNB), αμέσως μετά απ' αυτό στη γραμμή διανομής (πολυ-διακόπτης ή μετατροπέας SAT>IP ) ή σε master αποκωδικοποιητή. Βασικά, ο SAT>IP server αντικαθιστά την DVB-S/DVBS-2 στρώση με IP στρώση μεταφοράς. Μετά τη μετατροπή, δορυφορικά προγράμματα μπορούν να μεταφερθούν σε SAT>IP clients μέσω router και διαφορετικών IP δικτύων (π.χ. WLAN, Ethernet, Γραμμή Ρεύματος, καλώδιο οπτικών ινών ή K-LAN), όπως είναι τα συμβατικά IPTV σήματα.

Αυτό επιτρέπει ταυτόχρονη μετάδοση μέχρι οκτώ τηλεοπτικών προγραμμάτων σε διαφορετικές συσκευές των τελικών χρηστών. Σε περιβάλλον SAT>IP, κάθε IP συσκευή είναι αυτόματα κατάλληλη για τη λήψη δορυφορικών σημάτων μόλις έχει το απαιτούμενο λογισμικό,είτε είναι tablets, PCs, Laptops, Smartphones, Συνδεδεμένες TVs, κονσόλες παιχνιδιών, media players ή IP STBs. Μερικές απ'αυτές απαιτούν μόνο ενημέρωση λογισμικού ή εφαρμογή, ώστε να αποκτήσουν δυνατότητα SAT>IP.Smart TVs, Blu-ray players και μερικές κονσόλες μπορούν να λάβουν σήματα IP κυρίως άμεσα, π.χ. χωρίς πρόσθετο client, καθώς οSAT>IP server διαθέτει λειτουργία DNLA. Το γεγονός αυτό επιτρέπει ταυτόχρονη μετάδοση μέχρι οκτώ τηλεοπτικών προγραμμάτων σε διαφορετικές συσκευές των τελικών χρηστών. Το SAT>IP αντιλαμβάνεται τη διαφορά μεταξύ servers και clients.Το νέο, ανοιχτό,εξαρτώμενο από τον κατασκευαστή πρωτόκολλο εξασφαλίζει ότι οι SAT>IP clients μπορούν να επικοινωνήσουν με SAT>IP servers.

Ποια είναι τα πλεονεκτήματα για τους θεατές;
Τα πλεονεκτήματα για τους θεατές είναι πολλά. Τηλεοπτικοί θεατές μπορούν να παρακολουθήσουν τηλεοπτικά προγράμματα σε διαφορετικές συσκευές και οθόνες τελικού-χρήστη στη συνήθη υψηλή-ποιότητα, που προσφέρει η δορυφορική TV, χωρίς πρόκληση ανωμαλιών ή επιπρόσθετες καλωδιώσεις και χωρίς να απαιτείται η χρήση σύνδεσης στο Διαδίκτυο. Σε πολλές από τις συσκευές αυτές, κάποιος θα μπορούσε είτε να μην παρακολουθήσει αυτό το ζωντανό περιεχόμενο είτε μόνο να το παρακολουθήσει σε μειωμένη ποιότητα. Πέραν αυτών, χρήση IP δικτύων θα μπορούσε να έχει ως αποτέλεσμα υψηλά επιπρόσθετα έξοδα.

 

Sat>IP server - EXIP 414

Ο SAT>IP server EXIP 414 “μεταφράζει” δορυφορικά τηλεοπτικά σήματα (DVB-S και DVB-S2) για χρήση τους σε Βασισμένες-στο-Διαδίκτυο συσκευές τελικού-χρήστη στο πεδίο των IP, επιτρέποντας υψηλής-ποιότητας δορυφορική TV ακόμα και σε συσκευές που δεν διαθέτουν τους δικούς τους δέκτες (π.χ. tablets, PCs κ.λ.π.). Για το λόγο αυτό, μπορούν να μεταφερθούν δορυφορικά σήματα σε οποιαδήποτε υποδομή IP, με ή χωρίς καλώδιο.

  • Υποστηρίζει πρωτόκολλο SAT>IP
  •  Είναι σύμμορφος με το πρότυπο SAT>IP σύμφωνα με το prEN 50585
  • Κάνει streaming σημάτων DVB-S-/S2 (HDTV) σε IP data stream
  • Μπορεί να τροφοδοτηθεί σε διαφορετικούς τύπους δικτύου:LAN (επίσης K-LAN, Powerline ...), WLAN ενσωμάτωση μέσω router, π.χ. FRITZ!Box
  • Τέσσερις ανεξάρτητοι δέκτες, για κάθε ένα data stream
  • Interface διαδικτυακού πλοηγού για διαμόρφωση, διαχείριση και εισαγωγή ενημερώσεων λογισμικού
  • Ένδειξη κατάστασης μέσω LED
  • Μπορεί να διαμορφωθεί για διαφορετικούς clients 1): Tablet PCs, smartphones, notebooks, δέκτες με δυνατότητα SAT>IP (π.χ. τον
    UFS 924) 2 Διακόπτης on/off 2 Μπορεί να λειτουργήσεις με διαφορετικούς τύπους LNBs, πολυδιακοπτών και μονο-καλωδιακούς πολυδιακόπτες
  • Υποστηρίζει κανονικά σήματα αλλαγής: 14/18 V, 22 kHz, DiSEqC™1.0, μονο-καλωδιακά σύμφωνα με το EN 50494
  • Τέσσερις είσοδοι Sat, μία σύνδεση Ethernet-RJ 45
  • Υψηλές τιμές θωράκισης εξασφαλίζουν ασφάλεια από παρεμβολές
  • Για οριζόντια εγκατάσταση (π.χ. όπως δέκτες) ή επίτοιχη εγκατάσταση με τον παρεχόμενο βραχίονα εγκατάστασης
  • Για εσωτερική εγκατάσταση
  • Πιστοποιημένος από το SES ASTRA
  • Περιεχόμενα συσκευασίας:
    Υψηλής-αποτελεσματικότητας plug-in τροφοδοσία για παροχή τάσης
    Υποστήριξη για επίτοιχη τοποθέτηση

* Δεδομένου ότι τα απαιτούμενα software/apps είναι εγκαταστημένα στη συσκευή

Δείτε Εδώ Το Σχετικό Video KATHREIN Sat>IP

Η #Εταιρεία μας όλα αυτά τα χρόνια λειτουργίας της, έχει εστιάσει την προσοχή της, στον πελάτη, στην ποιότητα των υλικών της και στην αξιοπιστία της.Εστιάζουμε στον κάθε #πελάτη ξεχωριστά και φιλοσοφία μας είναι να προσφέρουμε πάντα την ιδανική απάντηση και λύση σε κάθε του απαίτηση.

Η αξιοπιστία μας αποδεικνύεται από τα 60 και πλέον χρόνια λειτουργίας μας στην Ελλάδα και από τα μεγαλύτερα έργα δικτύων που έχουν κατασκευαστεί από την Εταιρεία μας #ΛΥΡΑ ΑΕΒΕ

Ζητήστε μας , να σας κάνουμε τη μελέτη του δικτύου σας ΔΩΡΕΑΝ.

 

ΛΥΡΑ ΑΕΒΕ

Η Εταιρεία Μας, ΛΥΡΑ ΑΕΒΕ | KATHREIN Digital Systems, όλα αυτά τα Χρόνια Λειτουργίας της, έχει Εστιάσει την Προσοχή της, στον Πελάτη, στην Ποιότητα των Υλικών της και στην Αξιοπιστία της.Δεν Είναι Τυχαίο Το Γεγονός Πως Τα Μεγαλύτερα Έργα Στην Ελλάδα Έχουν Κατασκευαστεί Απο Την Εταιρεία μας.

Προνόμια Συνεργατών

  • Μελέτη Και Σχεδιασμός Του Δικτύου Σας.
  • Κορυφαία Ποιότητα & Αξιοπιστία Υλικών.
  • Τεχνογνωσία.
  • Τεχνική Υποστήριξη.
  • Ενημέρωση Για Κάθε Νέα Τεχνολογική Εξέλιξη.
  • Σεμινάρια Εντός Και Εκτός Ελλάδος.
  • Παγκόσμια Αναγνώριση BrandName.