KATHREIN | Δορυφορική Και Επίγεια Λήψη

Αστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια Ανενεργά
 

#kathrein #lyrasa #satellitesignals #terrestrialsignals #multiswitch #kathreineuroline

Δορυφορικό Κάτοπτρο, Κεραία UHF και Multiswitches είναι κάποια απο τα υλικά που χρησιμοποίησε η Εταιρεία μας, ΛΥΡΑ ΑΕΒΕ, στα καινούρια γραφεία της Ναυτιλιακής Εταιρείας Spring Marine Management

 Η Spring Marine Management, μια απο τις μεγαλύτερες Ναυτιλιακές Εταιρείες  για την Δορυφορική και την Επίγεια  λήψη σημάτων, επέλεξαν τα  Συστήματα της KATHREIN.

Το Δορυφορικό Κάτοπτρο της KATHREIN, εγγυάται την Τέλεια λήψη του Δορυφορικού σήματος απο τους δορυφόρους Hotbird και Eutelsat  καθώς επίσης και η επίγεια κεραία ( UHF ) την μετάδοση των επίγειων προγραμμάτων.

Τα Multi-switch της KATHREIN και στους 6 ορόφους του κτηρίου, εγγυούνται την ομαλή λειτουργία των Δύο ( 2 ) Δορυφόρων HotBird & Eutelsat σε όλο το Δίκτυο καθώς και των Επίγειων Σημάτων. Η προσθήκη αποκωδικοποιητή σε οποιαδήποτε τερματική λήψη ( πρίζα ) μπορεί να μας παρέχει τόσο τα ελεύθερα προγράμματα των αντίστοιχων δορυφόρων όσο και τα κωδικοποιημένα.

Το όλο δίκτυο Πιστοποιήθηκε με το πεδιόμετρο της Kathrein MSK 125 καθώς και παραδόθηκαν όλες οι μετρήσεις των πριζών σε ηλεκτρονική μορφή τόσο για τα επίγεια όσο και τα δορυφορικά σήματα.

 

Η #Εταιρεία μας όλα αυτά τα χρόνια λειτουργίας της, έχει εστιάσει την προσοχή της, στον πελάτη, στην ποιότητα των υλικών της και στην αξιοπιστία της.Εστιάζουμε στον κάθε #πελάτη ξεχωριστά και φιλοσοφία μας είναι να προσφέρουμε πάντα την ιδανική απάντηση και λύση σε κάθε του απαίτηση.

Η αξιοπιστία μας αποδεικνύεται από τα 60 και πλέον χρόνια λειτουργίας μας στην Ελλάδα και από τα μεγαλύτερα έργα CATV δικτύων που έχουν κατασκευαστεί από την Εταιρεία μας #ΛΥΡΑ ΑΕΒΕ

Όλα Μας Τα Υλικά Διαθέτουν Τα Απαραίτητα Πιστοποιητικά Καταλληλότητας Και Είναι Κατασκευασμένα Σύμφωνα Με Τις Αυστηρότερες Ευρωπαϊκές Προδιαγραφές.

 

ΛΥΡΑ ΑΕΒΕ

Η Εταιρεία Μας, ΛΥΡΑ ΑΕΒΕ | KATHREIN Digital Systems, όλα αυτά τα Χρόνια Λειτουργίας της, έχει Εστιάσει την Προσοχή της, στον Πελάτη, στην Ποιότητα των Υλικών της και στην Αξιοπιστία της.Δεν Είναι Τυχαίο Το Γεγονός Πως Τα Μεγαλύτερα Έργα Στην Ελλάδα Έχουν Κατασκευαστεί Απο Την Εταιρεία μας.

Προνόμια Συνεργατών

  • Μελέτη Και Σχεδιασμός Του Δικτύου Σας.
  • Κορυφαία Ποιότητα & Αξιοπιστία Υλικών.
  • Τεχνογνωσία.
  • Τεχνική Υποστήριξη.
  • Ενημέρωση Για Κάθε Νέα Τεχνολογική Εξέλιξη.
  • Σεμινάρια Εντός Και Εκτός Ελλάδος.
  • Παγκόσμια Αναγνώριση BrandName.