Δορυφορική Και Επίγεια Λήψη Στην Παπαστράτος ΑΕ Απο Την KATHREIN.

Αστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια Ανενεργά
 

#kathrein #lyrasa #satellitesignals #terrestrialsignals #radiosignals #coaxialcables

Δορυφορικά Κάτοπτρα -  Κεραίες UHF-VHF-FM - Multiswitch και Ομοαξονικά Καλώδια είναι κάποια απο τα υλικά που χρησιμοποίησε η Εταιρεία μας, ΛΥΡΑ ΑΕΒΕ,  σε ένα απο τα μεγαλύτερα έργα που πραγματοποιούνται αυτή τη στιγμή στην Ελλάδα.

Η ΠΑΠΑΣΤΡΑΤΟΣ Α.Ε., η μεγαλύτερη εταιρία παραγωγής προϊόντων καπνού στην Ελλάδα, θυγατρική της Philip Morris International Inc (PMI) , για την Δορυφορική και την Επίγεια  λήψη σημάτων, επέλεξαν τα  Συστήματα της KATHREIN.

Το Δορυφορικό Κάτοπτρο της KATHREIN, εγγυάται την Τέλεια λήψη του Δορυφορικού σήματος απο τους δορυφόρους Hotbird και Astra καθώς επίσης και οι επίγειες κεραίες ( UHF - VHF - FM ) την μετάδοση των επίγειων και των ραδιοφωνικών προγραμμάτων.

Το ομοαξονικό καλώδιο της KATHREIN , LCD 115 A+ και LCM 14 A+ , που χρησιμοποιήθηκε σε όλο το δίκτυο , εγγυάται της χαμηλότερες δυνατές απώλειες και την αποφυγή εξωγενών παρεμβολών καθώς διαθέτει την μεγαλύτερη θωράκιση στα Ομοαξονικά Καλώδια.

Το Multi-switch της KATHREIN , 9 Εισόδων - 32 Εξόδων εγγυάται την ομαλή λειτουργία των Δύο ( 2 ) Δορυφόρων HotBird & Astra σε όλο το Δίκτυο καθώς και των Επίγειων Σημάτων.

Οι Τερματικές πρίζες της KATHREIN, ESD 32 , με της χαμηλότερες απώλειες ( 0.5 db ) τόσο στα επίγεια όσο και στα δορυφορικά σήματα ολοκληρώνουν το Δίκτυο TV .

Το όλο δίκτυο Πιστοποιήθηκε με το πεδιόμετρο της Kathrein MSK 125 καθώς και παραδόθηκαν όλες οι μετρήσεις των πριζών σε ηλεκτρονική μορφή τόσο για τα επίγεια όσο και τα δορυφορικά σήματα.

 

 

Η #Εταιρεία μας όλα αυτά τα χρόνια λειτουργίας της, έχει εστιάσει την προσοχή της, στον πελάτη, στην ποιότητα των υλικών της και στην αξιοπιστία της.
Εστιάζουμε στον κάθε #πελάτη ξεχωριστά και φιλοσοφία μας είναι να προσφέρουμε πάντα την ιδανική απάντηση και λύση σε κάθε του απαίτηση.

Η αξιοπιστία μας αποδεικνύεται από τα 60 και πλέον χρόνια λειτουργίας μας στην Ελλάδα και από τα μεγαλύτερα έργα CATV δικτύων που έχουν κατασκευαστεί από την Εταιρεία μας #ΛΥΡΑ ΑΕΒΕ

Όλα Μας Τα Υλικά Διαθέτουν Τα Απαραίτητα Πιστοποιητικά Καταλληλότητας Και Είναι Κατασκευασμένα Σύμφωνα Με Τις Αυστηρότερες Ευρωπαϊκές Προδιαγραφές.

 

ΛΥΡΑ ΑΕΒΕ

Η Εταιρεία Μας, ΛΥΡΑ ΑΕΒΕ | KATHREIN Digital Systems, όλα αυτά τα Χρόνια Λειτουργίας της, έχει Εστιάσει την Προσοχή της, στον Πελάτη, στην Ποιότητα των Υλικών της και στην Αξιοπιστία της.Δεν Είναι Τυχαίο Το Γεγονός Πως Τα Μεγαλύτερα Έργα Στην Ελλάδα Έχουν Κατασκευαστεί Απο Την Εταιρεία μας.

Προνόμια Συνεργατών

  • Μελέτη Και Σχεδιασμός Του Δικτύου Σας.
  • Κορυφαία Ποιότητα & Αξιοπιστία Υλικών.
  • Τεχνογνωσία.
  • Τεχνική Υποστήριξη.
  • Ενημέρωση Για Κάθε Νέα Τεχνολογική Εξέλιξη.
  • Σεμινάρια Εντός Και Εκτός Ελλάδος.
  • Παγκόσμια Αναγνώριση BrandName.